Po přemístění PC vzrostla teplota na GK.* Vyřešeno
Re: Po přemístění PC vzrostla teplota na GK.*
Oki takže otevřu bočnici a počkám jestli ta teplota nebude nižší. V případě že ano tak co pak? asni není uplně nejlepší varianta to nechat otevřené :-/
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
d1amond píše:Určitě by nebylo na škodu, přidat nějaký ventilátor dopředu. Pokud tam tedy dát půjde.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
warcraftan píše:já se nebavím o bočním větráku, nýbrž o tom tunelu
Ano, ja taky o tunelu. Ta plastova roura opravdu pouze privadi (ne odvadi) vzduch k CPU chladici, kterezto vsechny foukaji NA zebra a ne OD zeber.
Zkus dat POD grafiku neco podobneho...
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
jo tak přesně nad tím jsem taky přemýšlel když jsem si myslel že teplota 86°C na GK je moc ale ted mám teda spíš strach o ten procák, ale je fakt že když pod tu grafiku dám tohle tak snížím její hlučnost a mohlo by to být vyřešené protože tahle věc by zároven přivedla víz vzduchu do bedny a zlepšila prutok i kolem procesoru :-)
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud je to v zátěži, tak ty teploty nejsou hrozné. Když uděláš průvan jedním větrákem vpředu, mohlo by to klesnout.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Tak tady jsou včerejší obrázky teplot a umístění pc.
--- Doplnění předchozího příspěvku (15 Srp 2012 07:58) ---
tady je umístění pc
--- Doplnění předchozího příspěvku (15 Srp 2012 07:58) ---
tady je umístění pc
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Byl by velky problem PC zvednout alespon na uroven toho soklu pred nim?
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
Ne ne nebyl už mi to dneska jeden známej poradil, jen budu muset upravit kabeláž ale nahoru to určitě dát pujde dneska se to pokusím vyzkoušet ale nevím jestli se k tomu dostanu. Manželka se totiž jsmenuje Hanka
Tak dneska to bude složité ale pokusím se o to a zítra sem zase hodím teploty a fotku toho jak je tam umístěn.

Opět zdravím,
Tak PC jsem zvednul na uroven schodu předním a je to asi lepší na grafice jsem se dostal na teplotu 81°C i když nevím jestli je pokaždé zatížena stejně, pokaždé když to chci vyskoušet tak si pustím na půl hodiny Assassin's Creed: Revelations během té doby se ohřeje. Jinak jsem ještě vylámal dvě záslepky na zadní straně pc pod grafikou takže ted má asi lepší šanci na to aby, se dostala ke studenému vzduchu :-) Dík moc za rady a postřehy, nakonec to takhle asi bude chodit. Jěště bych se chtěl optat na jednu věc, když jsme tady řešili ty teploty tak některé z Vás zarážela víc než teplota na GK, teplota na CPU ta se příliš nezměnila tak nevím jestli bych neměl ještě něco udělat pro to aby se teplota CPU snížila.
Tak PC jsem zvednul na uroven schodu předním a je to asi lepší na grafice jsem se dostal na teplotu 81°C i když nevím jestli je pokaždé zatížena stejně, pokaždé když to chci vyskoušet tak si pustím na půl hodiny Assassin's Creed: Revelations během té doby se ohřeje. Jinak jsem ještě vylámal dvě záslepky na zadní straně pc pod grafikou takže ted má asi lepší šanci na to aby, se dostala ke studenému vzduchu :-) Dík moc za rady a postřehy, nakonec to takhle asi bude chodit. Jěště bych se chtěl optat na jednu věc, když jsme tady řešili ty teploty tak některé z Vás zarážela víc než teplota na GK, teplota na CPU ta se příliš nezměnila tak nevím jestli bych neměl ještě něco udělat pro to aby se teplota CPU snížila.
-
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
krovi22 píše: Teplota na procáku při hraní vystoupila na 65°C (má svuj tunel a nasává si vzduch přímo z venku) což je podle mě v pohodě ale na grafice jsem se dostal na 85°C což mi příjde dost.
Doporučuji ještě zkontrolovat, jestli máš dobře nanesenou chladící pastu na Procesoru a grafice, je možnost nějaké chyby v tomto.
Nebo zkus jak tu už někdo zmínil, odšroubovat bok skříně a pozoruj.
Ten počítač je na obrázku v pořádku daný, stačí když je místo vzadu aspoň 15-30cm a je to ok, pokud ti dobře pojede větrák.
Já mám pc ze všech stran zavřené ve skříni a jen vzádu mám 0.5 metrů místa na kabely a teploty mám při 2hod. zátěži 45-50 °C u procáku i u grafiny :)
Jasný tak teploty jsou asi u každého výrobku jiné, některé se ohřívají víc některé míň. Jinak ten typ díky za ten typ c shladící pastou už tady párkrát padnul, ale teprve ted, když jsem chtěl napsat že ta je opravdu v poho a že s GK ani procesorem nikdo nic nedělal, jsem si uvědomil že jsem tam vlatsně měnil procesor a že vůbec nevím jestli jsem tam nějákou pastu dával
No tak to je dobrý tak to se pokusím dneska prověřit jestli tam něco takového vubec je. Jen teda nevím jak má vypadat správně nanesená chladicí pasta na procesoru
To budu muset ještě nastudovat.

- warcraftan
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
ukázky
"You don't need to say sorry, it's poker" Antonio Esfandiari
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 9
- 3731
-
od Rewqa
Zobrazit poslední příspěvek
01 led 2025 15:14
-
-
Teplota M.2 disku Patriot P310 480GB Příloha(y)
od SGvagon » 09 lis 2024 19:50 » v Problémy s hardwarem - 3
- 1875
-
od SGvagon
Zobrazit poslední příspěvek
09 lis 2024 22:09
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”