nevite jak se tato hra ovlada ? nebo nejake rady pro zacatecnika v tomto zanru ? ja neholduju moc hororovym hram. Je ta hra opravdu tak hororova ? ja ji mam totiz uz nainstalovanou a bojim se ji hrat, ne delam si srandu ale je jasny ze se urcite neceho leknu xD
takze bych chtel nejake informace,ovladani nebo radu jak dobre hrat tuto hru
Díky.
S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl Vyřešeno
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
A manuál jako nemáš?
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Jestli máš herní myš tak si na ní nastav používání lékárniček a obvazů ,protože defaultně je to strašně neprakticky nastavené.
Nic tězkýho na tom není, Hlavní je mít fajn zbraň a náboje. Za další jak říká zub nastavit si lékárničky a obvazy na nějakou klávesu po ruce. Používat artefakty, vyhýbat se anomáliím.
Nějak si nevzpomínám na něco moc lekavého snad až na controllora za zády v agropromu.
Podle mě je to hra s nejlepší atmosférou a hlavně na konci. Když tě volá monolit: Prychadí ku mě, ja vižu tváje želaně.
Takže hraj hraj máš se na co těšit.
Nějak si nevzpomínám na něco moc lekavého snad až na controllora za zády v agropromu.
Podle mě je to hra s nejlepší atmosférou a hlavně na konci. Když tě volá monolit: Prychadí ku mě, ja vižu tváje želaně.
Procesor: Athlon II X3 450 3,2GHz Paměť: 3 GB Grafika: Sapphire HD 5770 Vapor-X
HDD: Spinpoint F3 + Barracuda 7200.14 Základní deska: Gigabyte GA-M68M-S2P
- Funstorm007
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Nevím, co přesně tu po nás chceš... Hra je hororová asi tak jako film Stmívání což mluví samo za sebe.
Nějaké rady ti tu už dali a já ti ještě poradím, pokud nechceš tuto dle mého názoru nejlepší hru dohrát během několika hodin, přidej si do hry nějaký mód, který udělá hru nejenom delší ale i zajímavější. Jako něco jednoduššího a přece vyjímečného mohu doporučit DMP Project 7.

Rejtharik píše:Nic tězkýho na tom není, Hlavní je mít fajn zbraň a náboje. Za další jak říká zub nastavit si lékárničky a obvazy na nějakou klávesu po ruce. Používat artefakty, vyhýbat se anomáliím.
Ok, nastavim si klavesy podle sebe, a kde se da sehnat cestina nevite ?
Díky. a uz jdu na to pak napisu dojmy xD
- Funstorm007
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Čeština samosebou je, dokonce tuším i český dabing ale ten stojí za prd. Originálu se nic nevyrovná...
ja anglicky umim, ale radsi kdyz to budu mit presne prelozene nez z hlavy zejo.
Chci se zeptat: hru jsem nainstaloval, a chci vedet jest-li k tomu jeste neco potrebuju aby sla ?
Díky.
Chci se zeptat: hru jsem nainstaloval, a chci vedet jest-li k tomu jeste neco potrebuju aby sla ?
Díky.
-
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud to je warez tak ano, pokud to warez není, tak nic jiného nepotřebuješ, jen 2x kliknout na kolonku aplikace a hrát ...
Chytří lidé používají Google a nevolí komunisty
*Čeština je krásný jazyk, takže se jej prosím naučte používat*
Member of the Spyke's Fun Club
*Čeština je krásný jazyk, takže se jej prosím naučte používat*
Member of the Spyke's Fun Club
a co ktomu teda potrebuju este ? nejake programy ?
Díky.
--- Doplnění předchozího příspěvku (17 Srp 2012 16:01) ---
takze mi ta hra jde
a je cesky i dabing. Kdyz jsem snim mluvil s tim Sidorovem, hned na zacatku tak sem si vybral ze nechci hned ukol ale ze jsem novacek a on mi vysvetlil jak funguje PDA. Pote jsem si to ulozil, nastavil jsem si rychle obvazy na X a rychla lekarnicka na C
Da te mi nejake tipy jak v te zone prezit ? nebo jak ziskat dobre zbrane ?
Díky.
Díky.
--- Doplnění předchozího příspěvku (17 Srp 2012 16:01) ---
takze mi ta hra jde

Da te mi nejake tipy jak v te zone prezit ? nebo jak ziskat dobre zbrane ?
Díky.
Prostě hraj, během hraní pochopíš. Kdyby sme ti to tady vyzvonily tak z tý hry pak nic nemáš.
Procesor: Athlon II X3 450 3,2GHz Paměť: 3 GB Grafika: Sapphire HD 5770 Vapor-X
me by to ale nevadilo, jsem zacatecnik a mel by mi nekdo pomoct, ja se ted koukam na ceska videa od zacatku z te hry. Abych vedel co me ceka a nemine xD