Ahoj lidi ....minulej tyden jsem odrovnal zdroj 400W. Koupil jsem si novy 550W a od te doby ke blbnou FPSka u her, predevsim u BF3 kde jsem normalne mel kolem 100 az 150 FPS. Po tom co jsem vymenil zdroj mam s tezi 40 FPS a to me FPS padaji i na 10 FPS takze hra je naprosto nehratelna. Grafiku mam nVidia GeForce 550 ti. Nevite nekdo cim to muze byt? Dekuji. ( battlefield 3)
Hraji na nejnizsi detaili s rozlisenim 800x600 (toto rozliseni emereste mam to tak schvalne)
Sestavu mam:
Grafika: Asus nVidia GeForce gtx550 ti
Ram: 6 gb
Procesor: Intel core i5 560 (socet 1156)
Zdroj: 550 W
Pocitac je nove po reinstalu cili nic by ho nemelo jinak zatezovat.
Problem s FPS ( 550 ti ) predevsim u BF3
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Problem s FPS ( 550 ti ) predevsim u BF3
Vítej na PC-HELP
Zapojil jsi přídavné napájení karty?
Zapojil jsi přídavné napájení karty?
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Samozrejme :) zase takovy neznalec nejsem :)
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Zkus nainstalovat nové ovladače grafiky, ty stávající odeber. Pokud ani to nezabere, tak bych to viděl tak, že zdroj nedává té kartě co potřebuje.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Co to je vlastně za zdroj ?
Jedna se o zdroj od OCZ technilogy
Model OCZ CXS500W
A omlouvam se neni to 550 ale 500
--- Doplnění předchozího příspěvku (17 Srp 2012 10:08) ---
Nekteri mi ale rikali ze to muze byt i zakladni deskou, ktera mohla byt spatna mela totiz za normalniho provozu 45 stupnu. Ted me pc opet nejede protoze jsem tu desku pravdepodobne odrovnal.
Model OCZ CXS500W
A omlouvam se neni to 550 ale 500
--- Doplnění předchozího příspěvku (17 Srp 2012 10:08) ---
Nekteri mi ale rikali ze to muze byt i zakladni deskou, ktera mohla byt spatna mela totiz za normalniho provozu 45 stupnu. Ted me pc opet nejede protoze jsem tu desku pravdepodobne odrovnal.
Najde se nekdo kdo poradi? :)
Možná tu grafiku tahá jen základovka proto má 45 stupnu.Pokud je přímo na zdroji 6pin do grafiky skus ho odpojit a zapojit do zdroje 4pin na 6pin vypada to asi takhle http://virtuapin.net/images/adapter-2x-molex-6pin.jpg pote ten cerny 6pin do grafiky misto toho ze zdroje.Protože si myslím že máš zničený nebo vadný zdroj.
- samotarrk
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ovladače GK jsou jaké?
MSI Z97 PC Mate * Intel i5 4690K 3,5Ghz(4,9Ghz takt) * Noctua NH-D14 * Corsair 8GB DDR3 * NVIDIA MSI GTX960 2GB * Seasonic M12II-520 * Thermaltake Element G * SSD Crucial MX300 525GB * WD 2TB EARX * Creative SB X-Fi Xtreme Audio * WIN 10* 22" LG Flatron * 5.1 Logitech X-540
Ovladace mam ty nejnivejsi tim jsem si jisty. Co se tyce napajeni, nemyslim si ze to taha zakladovka, spise si myslim ze zakladni deska je spatna, ale zkusim to 

- samotarrk
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Vada základní desky je sice možná o to víc pokud odešel (jaký?) zdroj. Popisuješ ovšem problémy pouze u hry bf3. Jsou problémy i jiné? Pokud by to bylo deskou nebyl by pouze problém u jedné hry a jsem přesvědčen, že nejen u her. Nejnovější nutně neznamená nejlepší, toť k ovladačům. Už se mi stalo, že dříve hrané hry (jedna z nich konkrétně L.A.Noire) po instalování novějších ovladačů neměla FPS ani 1.
Doporučil bych Ti vyzkoušet nějaký benchmark třeba 3DMark 11. Ať víme zda je problém s hrou a nebo jestli je problém s PC. Jinak ten benchmark má demoverzi tak doporučuji právě ji a nestahovat žádné plné verze.
Doporučil bych Ti vyzkoušet nějaký benchmark třeba 3DMark 11. Ať víme zda je problém s hrou a nebo jestli je problém s PC. Jinak ten benchmark má demoverzi tak doporučuji právě ji a nestahovat žádné plné verze.
MSI Z97 PC Mate * Intel i5 4690K 3,5Ghz(4,9Ghz takt) * Noctua NH-D14 * Corsair 8GB DDR3 * NVIDIA MSI GTX960 2GB * Seasonic M12II-520 * Thermaltake Element G * SSD Crucial MX300 525GB * WD 2TB EARX * Creative SB X-Fi Xtreme Audio * WIN 10* 22" LG Flatron * 5.1 Logitech X-540
taky je možné že se ti ta grafika automaticky taktuje nebo si ji taktoval ty
restartuj počítač a klikej na delete (pokud to nejde deletem vyndej data disk)
potom v BIOSu navol Advanced pak JumperfreeConfiguration potom klikni na GPU overclocking (Entrem) dej manual
dole se ti objevy GPU engine clock na ten sjet ale na nic neklikej vpravo nahoře se podívej kolik je maximum a numerickou klávesnicí to číslo napiš (to nejvyšší) potom se dostan se do hlavního nastavení a dej exit and save the changes.
tohle je na můj bios takže jistli to takhle nemáš tak si s tim pohraj
restartuj počítač a klikej na delete (pokud to nejde deletem vyndej data disk)
potom v BIOSu navol Advanced pak JumperfreeConfiguration potom klikni na GPU overclocking (Entrem) dej manual
dole se ti objevy GPU engine clock na ten sjet ale na nic neklikej vpravo nahoře se podívej kolik je maximum a numerickou klávesnicí to číslo napiš (to nejvyšší) potom se dostan se do hlavního nastavení a dej exit and save the changes.
tohle je na můj bios takže jistli to takhle nemáš tak si s tim pohraj

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 4360
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek