Acer V3 Mass Death screen
Acer V3 Mass Death screen
Dobrý den, před dvěma dny sem si koupil notebook Acer C3 Mass olympic edition no a dneska se mi stalo že se mi začal sekat Youtube, problém s flash playerem a nakonec mi to hodilo modrou smrt a pak se ten notebook sekal při zapínání teď je to celkem OK ale nelíbí se mi to a chtěl bych se zeptat jestli ho mohu reklamovat , popřípadě jestli mi vrátí peníze. Koupeno z Alza.cz :/ Díky moc za radu :/
Naposledy upravil(a) Trongix dne 16 srp 2012 23:13, celkem upraveno 1 x.
Re: Acer V3 Mass
Upni soubor z složky minidump na leteckaposta.cz a počkej ! (dej do nadpisu modrá smrt, bluescreen)
Re: Acer V3 Mass Death screen
http://leteckaposta.cz/247698946
--- Doplnění předchozího příspěvku (17 Srp 2012 07:01) ---
Nikdo nic ?:(
--- Doplnění předchozího příspěvku (17 Srp 2012 07:01) ---
Nikdo nic ?:(
Nejsem odborník na luštění BSOD, ale WhoCrashed zjistil tohle:
This was probably caused by the following module: ntoskrnl.exe (nt+0x7F1C0)
Bugcheck code: 0x9F (0x3, 0xFFFFFA8008C64A10, 0xFFFFF80000B9C3D8, 0xFFFFFA800DF895B0)
Error: DRIVER_POWER_STATE_FAILURE
file path: C:\WINDOWS\system32\ntoskrnl.exe
product: Operační systém Microsoft® Windows®
company: Microsoft Corporation
description: NT Kernel & System
V popisu je uvedeno, že jde nejspíš o SW problém. Taky je tam uvedený, že crash mohl způsobit i jiný ovladač, který ale nemůže být identifikován. Kdyby se to stalo znova, vlož sem zase Dump.
This was probably caused by the following module: ntoskrnl.exe (nt+0x7F1C0)
Bugcheck code: 0x9F (0x3, 0xFFFFFA8008C64A10, 0xFFFFF80000B9C3D8, 0xFFFFFA800DF895B0)
Error: DRIVER_POWER_STATE_FAILURE
file path: C:\WINDOWS\system32\ntoskrnl.exe
product: Operační systém Microsoft® Windows®
company: Microsoft Corporation
description: NT Kernel & System
V popisu je uvedeno, že jde nejspíš o SW problém. Taky je tam uvedený, že crash mohl způsobit i jiný ovladač, který ale nemůže být identifikován. Kdyby se to stalo znova, vlož sem zase Dump.
PC: AMD Vishera FX-6300|GA-970A-DS3|8 GB RAM|ASUS STRIX GTX 950 2G|Transcend SSD370S 256 GB & ST Bar. 7200.14 1TB|Seasonic SS-500ET-T3|W10 Pro 64b÷
- MiliNess
- člen BSOD týmu
-
Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Jedná se o chybu, kdy je v některém objektu zařízení zablokován IRP paket od správce napájení, zasílaný zařízením při změně stavu napájení (např. při přechodu do režimu spánku)
Může to být HW závada, spíše to ale bude závada softwarová.
Tady dochází k zablokování paketu pravděpodobně v rutině grafického ovladače nvlddmkm.sys. Zkus jinou WHQL verzi.
Také zaRARuj a upni na http://www.ulozto.cz soubor Windows\memory.dmp, v minidumpu chybí některé potřebné informace.
--- Doplnění předchozího příspěvku (18 Srp 2012 00:16) ---
Koukám, že počítač má dva grafické akcelerátory. Jeden integrovaný od Intelu a druhý od nVidia. K tomu pádu dojde právě při vypínání adaptéru od nVidia a zapínání integrovaného adaptéru od Intelu, při provádění rutiny IopUnloadSafeCompletion. Bude to tedy chyba grafického ovladače.
Ten soubor mi ale upni.
Může to být HW závada, spíše to ale bude závada softwarová.
Tady dochází k zablokování paketu pravděpodobně v rutině grafického ovladače nvlddmkm.sys. Zkus jinou WHQL verzi.
Také zaRARuj a upni na http://www.ulozto.cz soubor Windows\memory.dmp, v minidumpu chybí některé potřebné informace.
--- Doplnění předchozího příspěvku (18 Srp 2012 00:16) ---
Koukám, že počítač má dva grafické akcelerátory. Jeden integrovaný od Intelu a druhý od nVidia. K tomu pádu dojde právě při vypínání adaptéru od nVidia a zapínání integrovaného adaptéru od Intelu, při provádění rutiny IopUnloadSafeCompletion. Bude to tedy chyba grafického ovladače.
Ten soubor mi ale upni.
-každý má svou pravdu a ta se nemusí vždycky shodovat s tvou vlastní
-naše problémy jsou pouze v naší hlavě
-okolní svět není ani dobrý ani špatný, je mu zcela lhostejné, jestli existuješ
-nejdůležitější v životě je láska. Všechno ostatní jsou zbytečnosti
-naše problémy jsou pouze v naší hlavě
-okolní svět není ani dobrý ani špatný, je mu zcela lhostejné, jestli existuješ
-nejdůležitější v životě je láska. Všechno ostatní jsou zbytečnosti
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení