Maximální úsilí a čaj proti stresu ( tekly mi nervy když me prostřelilo i t-26) Do rána to vyexpím. Zítra bude zase bonux trojnásobek xp za první bitvu.
No musím říct, že s t-28 sem začal slavit úspěchy, jediný způsob jak si zahrát je jezdit ve skupině alespoň 2 těžkých tanků, pak tam funguju jako "dorážeč" a dokonce i přežiju bitvu takže KV se neústupně blíží...
Rád se naučím něco nového, takže jenom do mě. Google taky dobře poradí, stačí chvilku hledat...
Strikis, jestli mě chceš nasrat tak se ti to daří... mi chybí 5 500 xp , takže pokud se zadaří dneska možná KV jestli ho dostaneš tak napiš první dojmy
Rád se naučím něco nového, takže jenom do mě. Google taky dobře poradí, stačí chvilku hledat...
No ze začátku z toho asi vyrosteš, ale jak se ti podaří dostat se na 85mm dělo, huba se ti otočí o 180° Základní dělo neni nic moc, 57mm ani nemá cenu kupovat, to je propadák, 122mm jsem osobně nezkoušel, ale řekl bych velký bomby, menší průbojnost a pomalý přebijení, a 85mm je paráda pro ten tank.
KV-1 mi stojí v garáži už i s 85mm , vyměnil jsem zlaťáky za volné expy a 85 mm lahoda Jen je nuchutně pomalý, ale vše od nižších i možná stejných tierů jako je KV-1 spolehlivě odrazí :)