HTC microSD

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

kroucek
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

HTC microSD

Příspěvekod kroucek » 17 srp 2012 16:57

:roll: Chtěl bych Vás tu zde přitomné požádat o radu s vyřešením potíží..Vlastním mobilní telefon HTC wildfire S, a mám problém se zamykáním složek..připojim mob. do Pc pomocí káblu..přidám pár souborů do složky buď kterou vytvořil mobil nebo já a jakmile dám zpět pomocí šipky nazpět nebo odpojim mobil, zas připojim a složky maj 2kb nejdou otvřít ani s nima nijak manipulovat(zkoušel sem otevřít/spustit jako správce--> NIC). V jiném mobilu se to nedělo, tudíž to bude problém v HTC.
Doufám že je to pochopitelné a v nějakou reakci :lookround:

Reklama
Romaine
Tvůrce článků
Level 4.5
Level 4.5
Pohlaví: Žena
Stav:

Re: HTC microSD

Příspěvekod Romaine » 17 srp 2012 18:00

Předpokládám:

- připojíš mobil k pc přes kabel jako disk?
- na SD kartě vytvoříš složku a do ní dáš nějaké soubbory nebo do již vytvořené složky dáš nějaké soubory?
- pak odpojíš mobil (JAK?) - přes odebrat zařízení nebo jen vyrveš z portu? / nebo dáš šipku zpět a dostaneš se o složku nahoru?
- v tom okamžiku dojde k "poškození složky" a s ní nic nejde dělat, soubory tam asi nejsou vzhledem k velikosti?

Ok?

Je to nová SD karta nebo to začalo z ničeho nic? Zkoušels zálohovat obsah SD karty a zformátovat ji?
Acer TimelineX 4820T - OS: Windows 7 HP x64. / HTC Wildfire S Purple
*Když píšu bez diakritiky, tak jsem tu přes mobil!

kroucek
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Re: HTC microSD

Příspěvekod kroucek » 17 srp 2012 19:57

jj je nová, u starý se mi to stalo taky, ale tu sem rozbil :) připojim jako disk, pak nahraju třeba i po zformátování (na všechny možnosti) do složky nová1. dám zpět --> poškodí se to, nejde ani o to jak to vypojim zkoušel sem to...rozdíl je v tom že když soubor do složky nedám je plně přístupněj třeba i za den po x restartech mobilu, problém je, že fotky videa atd. se ukládaj do složky vytvořený mobilem, tudíž v PC mám smůlu. :(

Zpět na “Problémy s hardwarem”