Používáte zvětšování písma pomocí "A" ?
Re: Používáte zvětšování písma pomocí "A" ?
Občas si na některých webech písmo zvětším, i tady jsem to párkrát udělal, ale nikdy jsem nepoužil to "A". Prohlížeč mám sice starou vykopávku, ale zvětšování/zmenšování textu pomocí Ctrl+ a Ctrl- umí 

"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
- CZechBoY
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
mě třeba prohlížeč zvětšuje i obrázky takže zvětšování prohlížečem je spíš přiblížení typu zoom/dalekohled
nevim proč by se ta funkce měla dávat pryč, možná to ušetří 10kB na načtení stránky, ale takovej šílenec snad Ltb není
nevim proč by se ta funkce měla dávat pryč, možná to ušetří 10kB na načtení stránky, ale takovej šílenec snad Ltb není
PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
já klasicky používám ctrl + kolečko
No já mám stránku o jeden krok zmenšenou, aby se mi v rozlišení 1680 vešla na 1600px monitor, a o jeden krok zvětšený písmo. Jak tak koukám tak jsem zatím jedinej kdo to teda používá, i když ne úplně k tomu abych na to viděl, ale aby to písmo nebylo moc malý a nevyhlazený.
//sakra, kecám, nepoužívám to, ty první dvě úrovně jsou moc podobný, tak jsem si to spletl
//sakra, kecám, nepoužívám to, ty první dvě úrovně jsou moc podobný, tak jsem si to spletl

Just Fucking Google It!
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Já na 1680 používám prosilver1280 jinak se mi nevejde fórum na monitor, "A" nepoužívám je to nepohodlné. Normálně CTRL+kolečko jako na každé jiné stránce. (nebo někdy při psaní CTRL + +(-) nebo 0 když chci vědět jak to vypadá v základu.
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Adavyp to vystihl přesně! Používám, resp. mám to přesto zvětšené - protože po tomto zvětšení se zvětší jen písmo u kolečka myši celá stránka!
Acer TimelineX 4820T - OS: Windows 7 HP x64. / HTC Wildfire S Purple
*Když píšu bez diakritiky, tak jsem tu přes mobil!
*Když píšu bez diakritiky, tak jsem tu přes mobil!
OK Děkuji moc za názory. Mě šlo prostě jen o to, zdali má tohle tlačítko vliv na to, jestli ho uživatel použije a nebo si standartně použije zvětšování prohlížečem. Já osobně jsem to také nikdy nepoužil. A před chvílí tu zazněl názor, že ten email vedle toho "A" je pro zaslání zprávy adminovi.
Omyl. Ten email je od toho, aby tam člověk napsal svoji adresu a adresu příjemce. Po odesláníé přijde příjemci email s textem, že mu ten a ten uživatel doporučil toto podfórum :) Také nevyřešené a dosti nedomyšleně napsané popisky.
Omyl. Ten email je od toho, aby tam člověk napsal svoji adresu a adresu příjemce. Po odesláníé přijde příjemci email s textem, že mu ten a ten uživatel doporučil toto podfórum :) Také nevyřešené a dosti nedomyšleně napsané popisky.
Doporučil bych spíše napsat bežně zvětšit písmo - to každému dojde : )
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 3390
-
od L.L
Zobrazit poslední příspěvek
23 lis 2024 07:50