Cau,
existuje nejaky SW pomoci ktereho si muzu upravit fonty?
Mam pomerne dobry font, ale neumi diakritiku. Tak jestli je neco takoveho, tak bych si to upravil, dokreslil hacky, carky. Diky
SW na editaci fontů - chci dokreslit háčky/čárky
SW na editaci fontů - chci dokreslit háčky/čárky
Naposledy upravil(a) Ltb dne 18 srp 2012 01:18, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Doplnění nadpisu
Důvod: Doplnění nadpisu
-
- Pohlaví:
Re: SW na editaci fontů
Google ti nefunguje? http://lmgtfy.com/?q=editace+font%C5%AF
A nějaký ověřený? Stáhl jsem třeba nějaký "font creator" dodělal jsem tam Ř a Ě a stejně to nejede.
--- Doplnění předchozího příspěvku (12 Srp 2012 20:03) ---
Nebo nějaký návod jak do fontů dodělat fonty s diakritikou?
--- Doplnění předchozího příspěvku (12 Srp 2012 20:03) ---
Nebo nějaký návod jak do fontů dodělat fonty s diakritikou?
Proc jsou tady na foru rady tipu "hledej na googlu?" Jaky ma pak vyznam tohle forum?
Ja potrebuji akorat doporucit nejaky program a popr. napsat i par radku jak tam dodelam napr. ř a ě, aby to fungovalo.
--- Doplnění předchozího příspěvku (18 Srp 2012 01:29) ---
Tak uz jsem na to prisel sam diky metode pokus omyl
Ja potrebuji akorat doporucit nejaky program a popr. napsat i par radku jak tam dodelam napr. ř a ě, aby to fungovalo.
--- Doplnění předchozího příspěvku (18 Srp 2012 01:29) ---
Tak uz jsem na to prisel sam diky metode pokus omyl

-
- Pohlaví:
Re: SW na editaci fontů - chci dokreslit háčky/čárky
Některé otázky jako je zrovna ta tvoje jsou velmi specifické a málokdo zná řešení. Krom toho se velmi často stává že na tazatelovu otázku dá Google odpověď hned v prvním odkazu.
Lidi ale často nenapadne se Google "zeptat". Stejně tak je možné dostat odpověď ve smyslu UTFM, protože mnoho lidí ani nenapadne přečíst si manuál k zařízení i když mají odpověď na svůj problém na dosah.
Lidi ale často nenapadne se Google "zeptat". Stejně tak je možné dostat odpověď ve smyslu UTFM, protože mnoho lidí ani nenapadne přečíst si manuál k zařízení i když mají odpověď na svůj problém na dosah.