Windows 7 home BOOT problem

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

Axazel
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Windows 7 home BOOT problem

Příspěvekod Axazel » 17 bře 2012 11:10

Ahoj kluci a holky,

Pred necelym pul rokem jsem mamce poskladal PC na praci, vsechno fungovalo v pohode az do ted.

Problem je v bootovani Windowsu. Zapnu PC, objevi se BIOSacky obrazek, pak cerna obrazovka a nekde v horni casti tam blika takovy ten podtrznik ktery znate z DOSu. Problem je o to zapeklitejsi ze ty Widle jednou nabehnou a podruhe zase ne, dle nalady proste...

Nebyla tam delana zadna zmena v HW nebo SW konfiguraci, max SW updaty.

Windows repair jsem zkousel, nepomohlo, navic mi nejdriv ani to DVD nechtel nacist, porad tam cpal cernej screen s podtrznikem...
Stejnetak jsem vsechny kabely odpojil a nacpal je z5 kam patri... nepomohlo ...

Pekne prosim, smutne koukam .... nevi nekdo co s tim muze byt nebo co s tim delat? :idea:
NTB: ASUS M60J
Intel Core i7 820QM, 4 GB DDR III, GeForce GT240M, 500GB HDD, Win 7 ultimate 64bit, ESS 5

Desktop:
MB Asus P5G41T-M LX3, Intel Pentium E6700 3,2GHz, 2GB DDR III, GeForce 6800, 400GB HDD, Zdroj FSP 450W, Win 7 home 64bit, ESS 5

Reklama
tomajda.l
nováček
Stav:

Re: Windows 7 home BOOT problem

Příspěvekod tomajda.l » 18 srp 2012 22:24

Nemáš v biosu nastavený boot z USB/DVD na prvním místě???
Notebook:
Procesor: Intel Core i3-370M 2,4Ghz RAM: 2x(2GB) Grafika: ATI Mobility Radeon HD5470 512MB HDD: Hitachi 500GB OS: -Windows 7 Home Premium x64

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Re: Windows 7 home BOOT problem

Příspěvekod Pic » 18 srp 2012 23:17

Pokud PC naběhne, tak jej nejprve vyčisti např. programem Ccleaner a to i registry (povol zálohu). Po té spusť kontrolu disku s opravou případných chyb. Otestuj, zda PC správně nabíhá. Případně budeme hledat dále.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”