Problém přetrvává, reklamace neuznána Vyřešeno
Re: Problém přetrvává, reklamace neuznána
Prekontroluj pracovni frekvence karty, uz jsem videl ze AMD ovladac sam od sebe nejakym zahadnym zpusobem kartu pretaktoval a pak se delo presne tohle.
- samotarrk
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Jen je mi divné proč se bráníš tomu tam zanést celý ten PC. To od nich byl férový přístup.
MSI Z97 PC Mate * Intel i5 4690K 3,5Ghz(4,9Ghz takt) * Noctua NH-D14 * Corsair 8GB DDR3 * NVIDIA MSI GTX960 2GB * Seasonic M12II-520 * Thermaltake Element G * SSD Crucial MX300 525GB * WD 2TB EARX * Creative SB X-Fi Xtreme Audio * WIN 10* 22" LG Flatron * 5.1 Logitech X-540
tak jako nemít třeba 30 dní pc neni docela příjemný..:/ a nakonec ti to vrátí že reklamace neuznána
CPU: Intel core 2 Quad Q9550 2,83ghz @ 3,61ghz chladič Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev.2
GPU: Nvidia GeForce GTX 650ti OC 1gb Gigabyte
RAM: 6gb DDR2 1066mhz
HDD: Seagate Barracuda 500gb Sata 6gb/s
Zdroj: Eurocase PFC 400w ( chystá se upgrade )
GPU: Nvidia GeForce GTX 650ti OC 1gb Gigabyte
RAM: 6gb DDR2 1066mhz
HDD: Seagate Barracuda 500gb Sata 6gb/s
Zdroj: Eurocase PFC 400w ( chystá se upgrade )
Ferovy pristup to sice je, ale ja bych svoje data taky jen tak nedaval volne k dispozici komukoliv
Doporucuji zkontrolovat parametry karty (frekvence, teploty) za provozu a pak ji skusit v jinem PC (u znameho).
Ten test co provadi prodejce je sice ponekud zvlastni, kdyz existuje diagnosticky soft od vyrobce, ale dejme tomu ze u prodejce karta skutecne funguje, pak je treba zjistit proc. 400W zdroj neni malo za predpokladu, ze v PC neni dalsi zrout proudu - treba 6 harddisku, televizni karta, tri mechaniky a halda USB periferii....
Doporucuji zkontrolovat parametry karty (frekvence, teploty) za provozu a pak ji skusit v jinem PC (u znameho).
Ten test co provadi prodejce je sice ponekud zvlastni, kdyz existuje diagnosticky soft od vyrobce, ale dejme tomu ze u prodejce karta skutecne funguje, pak je treba zjistit proc. 400W zdroj neni malo za predpokladu, ze v PC neni dalsi zrout proudu - treba 6 harddisku, televizni karta, tri mechaniky a halda USB periferii....
Tak jeden z faktorů je, že na PC pracuji a celý měsíc pryč se mi to nelíbí a další faktor je, že aby nepřišli zase s tím samým.
Ne, mám jen desku, procesor, dva disky a grafiku. Oni to prostě hodili do Unigine Heaven a hotovo.
Ne, mám jen desku, procesor, dva disky a grafiku. Oni to prostě hodili do Unigine Heaven a hotovo.
MSI B450 A-PRO MAX, Seasonic S12II 500 W, AMD Ryzen 2600 3,4 GHz, 8 GB Kingston DDR4 3200 MHz, Asus Radeon RX 5500 OC 8 GB, Kingston SSD 250 GB, Windows 10 64bit, case Thermaltake Matrix, Arctic Freezer 33 + 2x Arctic PWM 140 mm
- samotarrk
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
A když ty zkusíš Unigine Heaven?
MSI Z97 PC Mate * Intel i5 4690K 3,5Ghz(4,9Ghz takt) * Noctua NH-D14 * Corsair 8GB DDR3 * NVIDIA MSI GTX960 2GB * Seasonic M12II-520 * Thermaltake Element G * SSD Crucial MX300 525GB * WD 2TB EARX * Creative SB X-Fi Xtreme Audio * WIN 10* 22" LG Flatron * 5.1 Logitech X-540
Natoc jim tu chybu na video nebo vyfot, to v tehle pripadech pomaha
Chapu spravne ze tu samou zavadu maji dve grafiky tehoz typu?
Chapu spravne ze tu samou zavadu maji dve grafiky tehoz typu?
To zkusím. Už se stalo, poslal jsem to do TSky a reklamaci zamítli.
Závada je pouze na té jedné grafice, Radeon HD 6770. Jak jsem postupoval s reklamací, najdeš na třetí straně.
Závada je pouze na té jedné grafice, Radeon HD 6770. Jak jsem postupoval s reklamací, najdeš na třetí straně.
MSI B450 A-PRO MAX, Seasonic S12II 500 W, AMD Ryzen 2600 3,4 GHz, 8 GB Kingston DDR4 3200 MHz, Asus Radeon RX 5500 OC 8 GB, Kingston SSD 250 GB, Windows 10 64bit, case Thermaltake Matrix, Arctic Freezer 33 + 2x Arctic PWM 140 mm
Ten postup reklamaci se mi prave nezda
Prvni reklamace byla resena vymenou, tudiz se zavada musela projevit na dvou ruznych kartach. Nasledne si zase reklamoval tu prvni kartu, kterou bys uz nemel mit a reklamace nebyla uznana, to same znovu.
Jake vyrobni cislo ma ta karta co mas ted?
Pokud stejne, tak ti poslali zpatky stejnou kartu a na papir napsali vymena
Pokud jine tak maji dve karty stejny problem a pak bych to videl spis na PC
Jsou pouze dve moznosti:
1. Ani jedna karta neni vadna (poprve to nezkouseli a dali jinou) a je to problem pocitace
2. reklamujes dokola porad jednu kartu, v tom pripade ale nesouhlasi pristup servisu
Prvni reklamace byla resena vymenou, tudiz se zavada musela projevit na dvou ruznych kartach. Nasledne si zase reklamoval tu prvni kartu, kterou bys uz nemel mit a reklamace nebyla uznana, to same znovu.
Jake vyrobni cislo ma ta karta co mas ted?
Pokud stejne, tak ti poslali zpatky stejnou kartu a na papir napsali vymena
Pokud jine tak maji dve karty stejny problem a pak bych to videl spis na PC
Jsou pouze dve moznosti:
1. Ani jedna karta neni vadna (poprve to nezkouseli a dali jinou) a je to problem pocitace
2. reklamujes dokola porad jednu kartu, v tom pripade ale nesouhlasi pristup servisu
Sériové číslo karty je: SN113851120455, resp. 4x jsem reklamoval a mám tu kartu, co jsem si koupil v březnu, jinými slovy, reklamuji pořád dokola jednu kartu. Dvě už vyšly, dvě ne. Možná ta třetí nevyšla, aby nemuseli vracet peníze. Dostal jsem kontakt na technika z Olomouce, negativní. Neodpovídá na emaily, zkusím mu ještě zavolat.
Technik ze Znojma tvrdil při první reklamaci výměna, později mi tvrdil, že byla oprava.
Technik ze Znojma tvrdil při první reklamaci výměna, později mi tvrdil, že byla oprava.
Je uplne jedno, co ti pozdeji tvrdi, dulezite je to, co je na papire - a tam je vymena. Z papiru, na kterem je jejich podpis a razitko se nemaji jak vykecat.
Reklamuj tu prvni reklamaci s tim, ze ti poslali zpet vadnou kartu misto te vymenene. Mas od nich papir o vymene (zavadu uznali!), tudiz pozaduj vymenu. Jeste idealni je to poslat v kopii primo na jednatele firmy, mohlo by ho to take zajimat (pokud to neni nejaka garazova firmicka kde pracuje jeden reditel a dva bastliri - zpusob testovani tomu ale odpovida....).
Ty 3 papiry se budou velice libit COI - prinejmensim bude chtit vysvetlit, jakto ze 2x reklamujes kartu, kterou ti poprve vymenili.
Reklamuj tu prvni reklamaci s tim, ze ti poslali zpet vadnou kartu misto te vymenene. Mas od nich papir o vymene (zavadu uznali!), tudiz pozaduj vymenu. Jeste idealni je to poslat v kopii primo na jednatele firmy, mohlo by ho to take zajimat (pokud to neni nejaka garazova firmicka kde pracuje jeden reditel a dva bastliri - zpusob testovani tomu ale odpovida....).
Ty 3 papiry se budou velice libit COI - prinejmensim bude chtit vysvetlit, jakto ze 2x reklamujes kartu, kterou ti poprve vymenili.
Naposledy upravil(a) petr22 dne 19 srp 2012 23:09, celkem upraveno 2 x.
Právě, měl bych mít jinou kartu, s jiným sériovým číslem, ne pořád tu samou.
Jak vidíš, možný to je. V úterý tam mám cestu, tak vezmu jen tu svoji grafiku a pro jistotu si ještě okopíruji ty papíry, kdyby náhodou. Co takhle zkusit pohrozit?
Jak vidíš, možný to je. V úterý tam mám cestu, tak vezmu jen tu svoji grafiku a pro jistotu si ještě okopíruji ty papíry, kdyby náhodou. Co takhle zkusit pohrozit?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 9
- 25835
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
03 kvě 2025 23:35
-
-
Reklamace Přehřívající Se Grafiky Příloha(y)
od MichaelSR » 21 srp 2024 15:51 » v Problémy s hardwarem - 24
- 9264
-
od MichaelSR
Zobrazit poslední příspěvek
26 srp 2024 02:03
-
-
- 4
- 3651
-
od lukas222