hra se nainstaluje na teto verzi: 1.000 a kdyz dam patch 1.0005 kvuli tomu DMP tak proc mi nejdou savy ?
--- Doplnění předchozího příspěvku (20 Srp 2012 13:03) ---
stahl jsem si patch k tomu DMP: dmp7850_patch05 a je v nem slozka gamedata. Kam ji mam dat ?
mam i to DMP: dmp_7850_11-10-2010 to se jen nainstaluje. Ale jak tam dam ten patch ? kam mam dat tu slozku ?
Díky.
S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl Vyřešeno
- Funstorm007
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
Savy ti nejdou protože z 1.0000 na 1.0005 je moc velký skok co se zásahů do hry týče. Kdyby jsi víc četl a hledal, tak to víš. Složku gamedata najdeš ve složce se hrou kde jsi si jí nainstaloval a jednoduše vezmeš tu složku a nakopíruješ jí tam.
jo ale zadna takova tam neni ! jen ikonka hry. zacina na X.Nemam to dat spise do sdilene dokumenty/downloads ?
-
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Proč se zde vlastně řeší nelegální soft? Máš tu hru ORIGINÁLNÍ?!
Chytří lidé používají Google a nevolí komunisty
*Čeština je krásný jazyk, takže se jej prosím naučte používat*
Member of the Spyke's Fun Club
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Co skrývá ta tvá DMP zkratka? Dej mi pokoj?
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
- Funstorm007
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
DMP = Datastor ModPack a pokud vím, je to zcela legální.
Ta složka tam být musí jestli už jsi instaloval ten DMP...

-
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Kdo tady mluví o nějakém DMP? Já se ptám na hru S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl, zda-li je originál a nebo warez?
- Funstorm007
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Mě by jen zajímalo proč tu do toho někdo musí začít vždycky krafat, a zvlášť když ani není schopný poradit! Pokud nějaký admin bude mít pocit, že se tu řeší warez určitě to vyřeší snadno a lehce sám bez ničí podpory. Tazatel tu neřeší, že mu hra nejede či podobné problémy spojené s warezem, pouze se ptal na věci ohledně hry v čemž žádný warez nevidím. Takový jako jsi ty tu akorát začnou vždycky dělat vlny a pak tu vznikají hádky a pře. Takže pokud nemáš nic k tématu, nevidím sebemenší důvod tu spamovat o warezu a raději si dávej pozor, jestli ty sám nemáš v PC žádný warez...
-
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Takový jako já? Já se ptal na jednoduchou otázku, pokud to je warez, tak může mít se hrou spousty problémů a to jen díky tomu, že to je warez ... nic víc, nic míň, takže se uklidíme a pokračujeme ...
Pokud se ten mód instaluje, tak složku gamedata najdeš ve složce se hrou, pokud tam není, zkus jí vyhledat. Napadá mě ještě, je možné, aby složka byla skryta?
Pokud se ten mód instaluje, tak složku gamedata najdeš ve složce se hrou, pokud tam není, zkus jí vyhledat. Napadá mě ještě, je možné, aby složka byla skryta?
- Funstorm007
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Já klidný jsem a to naprosto jen nemám rád, když tu někdo bezdůvodně začne vyvolávat "warez, warez, warez..." a pak je z toho akorát veliké halo.
A k věci: Ta složka tam původně vůbec není, respektivě není přístupná obyčejným uživatelům a k jejímu zobrazení je potřeba speciální extraktor. Ovšem jestli už kellne instaloval ten mód, ta složka tam být musí... Základní adresáře se můžou lišit ale zhruba zde:
D:\Program Files (x86)\THQ\S.T.A.L.K.E.R. - Shadow of Chernobyl
A k věci: Ta složka tam původně vůbec není, respektivě není přístupná obyčejným uživatelům a k jejímu zobrazení je potřeba speciální extraktor. Ovšem jestli už kellne instaloval ten mód, ta složka tam být musí... Základní adresáře se můžou lišit ale zhruba zde:
D:\Program Files (x86)\THQ\S.T.A.L.K.E.R. - Shadow of Chernobyl
-
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Podle všeho instaloval, ale složku najít neumí ... já bych jí zkusil vyhledat, když nebude, zobrazil bych si skryté složky a když ani tohle nepomůže, tak zkusit novou instalaci.