Sony vegas - nejde vlkádat avi Vyřešeno
Sony vegas - nejde vlkádat avi
Mám sony vegas 11. Instalace proběhla v pořádku. Už je zaregistrovaný. Vše funguje, ale nejde docela podstatná věc. když tam chci vložit videov kontejneru avi (třeba divX mpeg 4) Tak mi naskočí hláška : None of the files dropped on vegas pro could be opened. Jinak fotky, písničky a videa v jiných formátech třeba WMW jdou. Díky za radu
-
- Pohlaví:
Re: Sony vegas - nejde vlkádat avi
Máš to koupený, anebo třeba nějaký trial omezený velikostí souboru apod.?
To je proste Sony, otevre jen to, co Sony dovoli
Pokud jsou nainstalovany spravne dekodery a porad to nejde, tak bohuzel Sony tenhle typ komprese nepodporuje
Pokud jsou nainstalovany spravne dekodery a porad to nejde, tak bohuzel Sony tenhle typ komprese nepodporuje
Re 1: Mám ho koupený. Je to plná verze
Re 2: TAkže to video musím překonvertovat do něčeho so mi sony dovolí? a jaký je podobný formát divx? Páč divx mi tam nejde...
Re 2: TAkže to video musím překonvertovat do něčeho so mi sony dovolí? a jaký je podobný formát divx? Páč divx mi tam nejde...
Jde to video prehrat v Media playeru ve Windows? (ne jinde, primo v Media Playeru). Pokud ano, Vegas by ho mel nacist.
Ano, jde tam přehrát. jedná se třeba o video stažené z youtube přes program aTube catcher.
Zkoušel jsem AVI compaible Xvid nebo AVI divx mpeg 4
prosím o radu, na internetu jsem nenašel nic co by mi pomohlo..díky
Uz jsem to rikal - Vegas nacte jen to, co Sony dovoli. A seznam podporovanych formatu je velmi omezen, co pujde nacist urcite je neco co natocilo Sony zarizeni - kamera nebo fotak.
Cokoliv jineho je nutne prevest na format ktery Vegas podporuje
Cokoliv jineho je nutne prevest na format ktery Vegas podporuje
-
- Pohlaví:
Zkus to jinak, udělej z toho mpeg4 ale aby to nabylo zabalené v AVI.
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Sony vegas - nejde vlkádat avi Vyřešeno
File-Import-Media
Klikni v okně na šipku u "All Project and Media Files" . Jsou tam všechny formáty , které lze vložit. Možná je ten soubor poškozen , zaheslován , nemá sdílení ap.
Klikni v okně na šipku u "All Project and Media Files" . Jsou tam všechny formáty , které lze vložit. Možná je ten soubor poškozen , zaheslován , nemá sdílení ap.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 2562
-
od Jakub029IOOKSD
Zobrazit poslední příspěvek