Instalace Windows z flash disku
Instalace Windows z flash disku
Ahoj, mám takovej problém. Stáhl jsem si program Win To Flash a nechal jsem Windows 7 hodit na flešku. Takže to znamená, že by měla bejt bootovatelná a všechno. V BOOT MENU ať vyberu cokoli, tak se prostě instalace Windows 7 nespustí. Boot menu vypadá asi takto: http://www.pendrivelinux.com/wp-content/uploads/boot_harddisk.jpg ... Ještě tam je navíc USB-HDD myslím. ALe ať dám cokoli, instalace nenaběhne.. Poradí někdo co s tím ? Zkoušel sem snad všechno..
Naposledy upravil(a) drintus dne 20 srp 2012 23:27, celkem upraveno 1 x.
Re: Instalace Windows z flash disku
nechal jsem Windows 7 hodit na flešku
Tomu nerozumím, hlavně odkud jsi nechal Win 7 hodit na flešku? Bylo to původní médium bootovací?
PS. Přečti si, jak se vkládají obrázky. Jde to v plnohodnotném editoru úplně srandou!
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Použil jsem tenhle program http://wintoflash.com/home/en/ ... Hádám, že potom by mělo být vše připraveno, tedy návod to tvrdil ^^ Nejsem uplnej laik, ale s instalací z USB nemám žádné zkušenosti.
Zkus odpovědět na moje otázky. Odpověď na ně v Tvé předchozí reakci jaksi chybí!
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Odkud ? Z disku. Bootovací by být mělo a bohužel přiznám se ne, nečetl jsem jak se přidávají obrázky.
Nebudeš mě mít rád, ale dobrá.
Ještě jednou: Z jakého disku (originál, pálený, staženo z netu apod) a hlavně - byl ten disk, pokud nebyl originální, bootovací??
PS. Možná Ti pomůže tohle:
http://technet.idnes.cz/navod-jak-na-in ... ftware_dvr
Z disku
Ještě jednou: Z jakého disku (originál, pálený, staženo z netu apod) a hlavně - byl ten disk, pokud nebyl originální, bootovací??
PS. Možná Ti pomůže tohle:
http://technet.idnes.cz/navod-jak-na-in ... ftware_dvr
Disk byl ISO, stažený a mountnutý. A přesně podle toho návodu jsem to dělal, takže jsem fakt bezradnej :/
V tom vypisu boot menu zcela chybi ten USB flashdisk, coz by nemel pokud je zapojen............ musi tam byt na vyber USB FLASH.
Co to je za motherboard?
Co to je za motherboard?
Měla by to být Gigabyte EP35-DS4
Děkuji Ti, konečně jsem spokojený, ale teď nevím, jak budeš spokojený ty. Zkusím:
1. Zkus nainstalovat přímo z CD - pokud se rozběhne stahování souborů, je bootovací.
2. Umožňuje vůbec Tvoje MB přímé bootování z flashe? Viz petr22.
3. Udělal jsi někde chybu, kterou tady teď neumíme zjistit.
1. Zkus nainstalovat přímo z CD - pokud se rozběhne stahování souborů, je bootovací.
2. Umožňuje vůbec Tvoje MB přímé bootování z flashe? Viz petr22.
3. Udělal jsi někde chybu, kterou tady teď neumíme zjistit.
Skus boot menu s flashdiskem a bez nej (nemusi byt bootovaci)
Vyber se musi lisit o jednu polozku - a to je ta jedina spravna
Vyber se musi lisit o jednu polozku - a to je ta jedina spravna
Čistě teoreticky se zeptám, je jedno, do jakého USB flashku dám ?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 4031
-
od Petison
Zobrazit poslední příspěvek
21 črc 2024 14:06