Torrent-přijdou na mně ? Vyřešeno

Routery, modemy, Wifi AP, switche, kabely, konektory…

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Robobobo
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Torrent-přijdou na mně ?

Příspěvekod Robobobo » 20 srp 2012 22:10

Zdravím,sem tam stáhnu nějakou hru i přes torrent.Chci se zeptat,můžou na mně přijít že stahuju?To seedování hned vypínám,ale i tak.
Windows XP-Professional 32bit,ATI Radeon HD 2600pro 512 MB,2GB ram,Intel CPU G620 2.60 GHz Dual core.
Playstation 3 160 Gb

Reklama
Madara
Level 4
Level 4
Stav:

Re: Torrent-přijdou na mně ?

Příspěvekod Madara » 20 srp 2012 22:14

Vždycky na tebe můžou přijít

Žbeky
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Žbeky » 20 srp 2012 22:17

Už z principu fungování sděluješ světu tvou IP
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.

HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra

faraon
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:

Příspěvekod faraon » 20 srp 2012 22:27

Přes torrenty se distribuují i linuxová distra, v těch samotných bych problém neviděl.

Když vypneš seedování, tak jsi sobecký parchant, když ho nevypneš tak zase nelegálně šíříš ukradený software. A navíc ho neoprávněně používáš!

Ano, je snadné na tebe přijít, o něco složitější je dokázat ti trestnou činnost, ale pokud po tobě někdo půjde, tak tě dostane. Zamysli se nad tím jestli ty stažené hry za to stojí. Jak dlouho ti vydrží? Já tu mám pár her které hraji patnáct let, ale na stovky dalších si sotva vzpomenu, do jaké kategorie patří ty tvoje?
"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!

(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)

pepinojablo
Level 1.5
Level 1.5
Stav:

Příspěvekod pepinojablo » 21 srp 2012 05:27

Vše jde obejít, taky nehraju moc ale co mě baví tak si zaspomínat na dobré stare časy automatove viz. mame32. Ale k věci stahni si to ze share servru(snad to není navod na warez). Přiznam se nejsem svaty, ale nekoupím hned hru a pak zjistím, že je na hovno. Pokud se mi líbí koupim origoš, ale to je malokdy, většinou to sou hry o ničem

DiaRedMan
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod DiaRedMan » 21 srp 2012 08:17

Ja si hry kupuju taky až po vyskoušení,ale když si hru stáhneš sám pro sebe tak ti nic nehrozí.....

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Příspěvekod petr22 » 21 srp 2012 08:46

Samozrejmne ze hrozi, staci jedna hra a jedno udani........ hra je software, nesmis je stahovat, ani mit ulozene jako ISO na disku, ani vypalene na DVD a uz vubec ne nainstalovane v pocitaci.

A jeste se tim verejne chlubit na forech..... to, ze Policie nebo jina organizace cte fora je vic nez hodne pravdepodobne

pepinojablo
Level 1.5
Level 1.5
Stav:

Příspěvekod pepinojablo » 21 srp 2012 13:29

HH srandisto mysliš že fizli jdou po stahovačich? Absolutně ne! Spíš po upladerech kteří davaj tuny dat na net. A kteří sou normalní tak to dělaj přes pexy :D A k tvojimu mužeš mít kopii origoše, ale musíě mit origanal, to je jasné

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Příspěvekod petr22 » 21 srp 2012 13:32

Bud rad ze nevis kolik denne prichazi providerum pozadavku k identifikaci IP adres a ceho vseho se to tyka......... myslis ze te ochrani proxy kdyz provider ma logy veskere komunikace z tveho zarizeni?

To mas jako ryby v rybnice: pokud se neudela opravdu monstrozni akce, nelze chytit vsechny ryby. Pri lovu prutem je kazda ryba presvedcena, ze zrovna ji nikdy chytit nemuzou - a ejhle, mnohdy se do navnady sama zakousne. A cim vic se ryba mrska a viri vodu, tim spis je chycena.

Co se tyka zalohy originalu: zalohu originalu si musis vytvorit pouze sam ze sveho media, a to medium nesmi byt chraneno zadnou ochranou
Naposledy upravil(a) petr22 dne 21 srp 2012 13:48, celkem upraveno 1 x.

guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod guest » 21 srp 2012 13:45

To je zase debata - přijdou/nepřijdou na mně? :lol:

Samozřejmě že policie apod. jde hlavně po velkých rybách, protože toho upínání a stahování je mnoho. Ale to neznamená že nějaká nepříjemnost nemůže postihnout i nějakého troubu, který si stáhl dvě, tři věci.
Jak víme z historie, pak často právě tyto malé ryby na to doplatí.

pepinojablo
Level 1.5
Level 1.5
Stav:

Příspěvekod pepinojablo » 21 srp 2012 13:56

Nechci vyvolavat flame, ale fakt je to blbost určitě nepujdou ke mě donů a bodou mi kontrolovat pc. To musí mit soudní příkaz. :) jednoducha věc šifrovat oddíl hdd kde mam warez . A jak budou chtit heslo? nepamatuju si :D A nemaj nic pokud zašifruješ dostatečně tak sou v....

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Příspěvekod petr22 » 21 srp 2012 14:01

Ten soudni prikaz prave mit budou, stejne jako ho meli ve vsech pripadech doted. Ono staci jen trestni oznameni.

Vis co se stane v tom pripade co popisujes? Budes kupovat novy pocitac, protoze ti ho Policie zabavi.

Zpět na “Sítě - hardware”