S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl Vyřešeno
- Funstorm007
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
Zobrazení skrytých mu nepomůže a pokud jí tam nemá, sřejmě DMP neinstaloval (nebo špatně) a nová instalace hry mu také nepomůže. Ale počkám až se vyjádří sám tazatel, ostatně to on chce pomoc, tak ať se také zapojí....
Funstorm007 píše:Já klidný jsem a to naprosto jen nemám rád, když tu někdo bezdůvodně začne vyvolávat "warez, warez, warez..." a pak je z toho akorát veliké halo.
A k věci: Ta složka tam původně vůbec není, respektivě není přístupná obyčejným uživatelům a k jejímu zobrazení je potřeba speciální extraktor. Ovšem jestli už kellne instaloval ten mód, ta složka tam být musí... Základní adresáře se můžou lišit ale zhruba zde:
D:\Program Files (x86)\THQ\S.T.A.L.K.E.R. - Shadow of Chernobyl
Ten mod jsem neinstaloval, takze to chapu takhle: nainstaluju mod, objevi se slozka gamedata, a do ni nakopiruju ten patch ?
a nebude problem kdyz tu hru mam v cestine ?
- Funstorm007
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Nebude, naistaluj ten mód a až se tam potom objeví ta složka, nakopíruj přes ní ten patch a nech přepsat vše, co to bude vyžadovat. Nakonec, ten mód je od českého tvůrce tak nevím, proč by to nemělo pod češtinou makat...
Nějak nechápu co tady pořád řešíte. Já zrovna tuhle hru teď taky začal hrát a DMP mód doporučuji. Udělej si komplet novou instalaci začni od začátku a máš klid. Tzn. nainstalovat hru pak pokud není tak nainstalovat patch 1.0005. DMP mód se neinstaluje ale stačí překopírovat složku gamedata a upravit ten jeden soubor tak jak je to i napsáno v instrukcích toho módu.
DMP mi funguje =D
1. problem: Během deště mi přes monitor problikávají různorodě barevné fragmenty
datastor odpovedel: staci hru restartovat.
Restartovat znamena vipnout a zapnout hru ?
Díky. ! xD
1. problem: Během deště mi přes monitor problikávají různorodě barevné fragmenty
datastor odpovedel: staci hru restartovat.
Restartovat znamena vipnout a zapnout hru ?
Díky. ! xD
Naposledy upravil(a) kellne dne 21 srp 2012 16:30, celkem upraveno 1 x.
Ta se nikde objevovat ani nemá a ani tam po nainstalovaní hry žádná není. Tu pouze kopíruješ z toho DMP. Udělej to tak jak jsem psal v předchozím postu.
Naposledy upravil(a) ymorduur dne 21 srp 2012 16:32, celkem upraveno 1 x.
jo to uz vim 
--- Doplnění předchozího příspěvku (21 Srp 2012 17:12) ---
akorat se mi zda ze te munice je strasne malo v tom DMP ;( Mrtvola ma jen 4 naboje do pistole treba. Lekarnicka pridava uplne malo zivota :( A hned na zacatku chodeji zombii
ja jse vzdy sestrelim ranou do hlavy a az se pokouseji vstat. Tak je podriznu xD
takze da se nastavit aby mrtvoly meli vice munice do zbrani ?
Díky.

--- Doplnění předchozího příspěvku (21 Srp 2012 17:12) ---
akorat se mi zda ze te munice je strasne malo v tom DMP ;( Mrtvola ma jen 4 naboje do pistole treba. Lekarnicka pridava uplne malo zivota :( A hned na zacatku chodeji zombii

takze da se nastavit aby mrtvoly meli vice munice do zbrani ?
Díky.
- Funstorm007
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Dá ale do toho ty se nepouštěj. DMP je právě tak udělaný aby z původní TESCO verze STALKERA udělal pořádnou hru tak to neměň...
Ano, restart hry je její vypnutí a následné zapnutí.

díky koupil jsem si munici od Sidorovice. A taky je dobry ze si muzu nechat opravit zbrane. Nastavil jsem si nosnost na 50 kg. Protoze tech puvodnich 30 se nedalo :(
Lepsi jsou i nepratele, v tom smyslu ze rychleji umiraji
treba staci jedna rana do hlavy s AK-47 a je po nich !
Ted jsem na smetisti a zitra budu pokracovat. Doufam xD
Kdo to hraje taky ?
Mam v umyslu tu hru nikdy nedokoncit, to znamena ze pujdu do toho mestecka a dal uz ne =D Mrte me to baví xD
Lepsi jsou i nepratele, v tom smyslu ze rychleji umiraji

Ted jsem na smetisti a zitra budu pokracovat. Doufam xD
Kdo to hraje taky ?
Mam v umyslu tu hru nikdy nedokoncit, to znamena ze pujdu do toho mestecka a dal uz ne =D Mrte me to baví xD
- Funstorm007
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Zbývají ti ještě další dva díly a vůbec, ikdyž hru dohraješ, můžeš tam dál běhat po mapě do aleluja i tak...
STALKERA hraju už hodně dlouho a mám dohrané všechny díly několikrát a s různými módy. Teď už jedu něco trošku na vyšší úrovni než je DMP no...

to neni pravda ! kdyz pujdu do elektrarny, tak uz se nebudu moct vratit :( vsude se to pise ;(
- Funstorm007
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Chceš se se mnou opravdu hádat když už jsem jí několikát dohrál? Teď už nevím jak přesně ale některý z několika možných konců to umožňuje, jen to chce pak trochu zručnosti vyskákat si cestu ven...