Dobry den! Potreboval by som poradit... Pred par tyzdnami som si kupil NTB SAMSUNG
NP305E7A-S01CZ. Pri bootovaní PC som mal moznost cez F4, dostat sa do samsung recovery solutin. Tam so mal moznost obnovit PC do stavu, ked som ho na nejake medium zalohoval, ale aj to, ze som ho mohol obnovit do stavu od vyroby. TJ bez vlozenia recovery DVD mi automaticky nainstaloval WIN 7 a na zaver systemovy software. Ide o to, ze som tu particiu, kde recovery solution bol, zmazal (nechtiac). Teda uz F4 pri bootovani nefungoval. Potom sa mi cez DVD zalohu, kt. som si predtym pre kazdy pripad vytvoril, podarilo recovery solution obnovit. F4 uz funguje, no ale uz tam nieje ta zaloha WIN 7, ktoru mi instalovalo z tej recovery particie... Uz mi ide len zaloha, ktoru si vytvorim napr. na ext. HDD. Inak nic. Dufam, ze to pisem jasne. DVD s instalaciou WIN 7 mam. Je to ciste instal. Medium, kt. bolo k tomuto NTB. Preto, prosim, nevie mi niekto poradit, ako mam dosiahnut to, aby sa mi instaloval WIN 7 pri instalacii z HDD cez recovery solution? Tj. Aby sa mi PC dokazal vratit do „pociatocneho stavu“ bez toho, aby som musel vlozit instalacku WIN 7 do mechaniky? Teda aby mi to slo tak, ako predtym. Velmi pekne dakujem za kazdy nazor a radu. Pekny den!
problem so SAMSUNG RECOVERY SOLUTION
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: problem so SAMSUNG RECOVERY SOLUTION
Ta Recovery media, ktera jsi si vytvoril, by mela suplovat funkci oddilu na HDD - prave pro tyto pripady (krach HDD, smazani oddilu). Je tomu tak?
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
áno, zeus, presne tak.
-
- Pohlaví:
No tak to nainstaluj, anebo v čem je problém?
No, problém je v tom, že by som to chcel mať v pôvodnom stave. Ide mi o to. Navyše, keď chcem prenštalovať OS, cez recovery DVD inštalácia trvá 1 1/2 hodiny. to je dosť. Cez HDD to trvalo nejakých 25 min!
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud tomu rozumis, nemel by byt problem z tech DVD vyrobit funkcni recovery oddil. Pokud ne, pouzij reseni treti strany (klonovaci SW) a systemovy oddil zazalohuj. Nebude to tak pohodlne, jako original, ale funkcnost tomu nechybi.
zdravim, zeus a nevedel by si mi náhodou poradiť, ako dostanem naklonované recovery DVD na recovery oddiel? Do PC sa trochu vyznám, ale neviem všetko. Bol by som Ti VEĽMI VĎAČNÝ ta KAŽDÚ RADU!!!! ĎAKUJEM!!!
-
- Pohlaví:
Nevím zda to správně chápu, ale recovery oddíl, tedy takový jako tam byl již neuděláš. Ale můžeš nainstalovat systém s potřebnými ovladači a potom si udělat jeho zálohu na jiném disku anebo oddílu. Z toho místa potom poškozený systém opravíš.
Aha! Ďakujem! Škoda. Zálohu čistej inštalácie mám. Šlo mi o to, aby tá záloha bola na tej recovery partícii... Ale ďakujem obom... Pekný deň!
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Vzhledem k tomu, ze se recovery pres F4 spusti, zaklad je v poradku. Ale chybi tomu zaloha pro obnoveni - tedy data, ktera mas na tech DVD. Chce to trochu experimentovat.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 5
- 4518
-
od mmmartin
Zobrazit poslední příspěvek
09 bře 2025 18:01
-
-
iPhone 4K/60FPS na Samsung A55/56
od AirCrew » 03 bře 2025 16:46 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 4
- 5953
-
od Martab
04 bře 2025 09:42
-
-
-
ASUS PRIME Z790-A WIFI - Intel Z790 + Samsung 990 PRO (Nefunguje Boot & Instalace Win 10) Příloha(y)
od Polkiking » 14 srp 2024 15:50 » v Problémy s hardwarem - 6
- 4818
-
od Zivan
15 srp 2024 09:16
-
-
- 4
- 4471
-
od petr22