Automatické kopírování souborů Vyřešeno
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Automatické kopírování souborů
Existuje nejaký program nebo nejaké řešení tohoto problému? Potřebuju, aby se veškeré stažené soubory, které se ukládají do složky Download, automaticky kopírovaly do jiné složky. Lze to vůbec nějak vyřešit? děkuji za odpoveď.
Naposledy upravil(a) martina_1042 dne 25 srp 2012 12:27, celkem upraveno 1 x.
Re: Prosím poraďte
Vítej na PC-help!
Prosím, přečti si pravidla a uprav si název tématu!
Potřebuješ, aby se ty stažené soubory ukládaly do Download a někam jinam, nebo jen někam jinam?
Z Tvého dotazu předpokládám, že používáš Google Chrome, je to tak?
Prosím, přečti si pravidla a uprav si název tématu!
Potřebuješ, aby se ty stažené soubory ukládaly do Download a někam jinam, nebo jen někam jinam?
Z Tvého dotazu předpokládám, že používáš Google Chrome, je to tak?
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Automatické kopírování souborů
Používám Google Chrome. Aby se ukládaly normálně do Download, ale také i jinak, automaticky do jiné složky.
Jelikož jsem se tím nikdy sám nezabýval, nemohu Ti poradit z vlastní zkušenosti, ale zkus si přečíst tohle: http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php?f=31&t=168261 .
Pokud Ti to nepomůže, nekamenuj mě.
Pokud Ti to nepomůže, nekamenuj mě.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Díky :) Ale já jsem bežný uživatel a skript si napsat bohužel nedokážu :( to by mi musel nekdo napsat přímo postup co a jak kde mám zadat... Třeba poradí někdo jiny.. ale i tak Díky :)
Pak jsem ještě zjistil, že lze použít běžné prográmky na zálohování, předpokládám ale, že se musí nějak nastavit doba zálohování, čili že se soubor nebude stahovat na obě úložiště současně, ale jen na jedno, a pak po nějakém Tebou definovaném čase na druhé. Bohužel, znám opět jen obecnou teorii, ale třeba Ti to i tak pomůže. 

-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Ten soubor se nemusí stahovat na obe současně, stačí, když se stáhne klasicky do Download a jen udela automaticky kopii i jinam, ale jakože hned, jakmile se dostahuje do Download.
Poslední, co Ti dokážu poradit, je stáhnout si Cobian Backup - tady http://www.slunecnice.cz/sw/cobian-backup/ a pak si vyzkoušet, co umí a zda tam najdeš nějakou variantu v nastavení, která by splňovala Tvé požadavky. Třeba nastavit zálohování složky Download jednou za 1 minutu (pokud to jde?), ale tak, aby se Ti v novém úložišti nevytvářela řada nových kopií, tedy aby se vždy zkopírovalo jen to, co je v Downloads nové. Vyzkoušet už to musíš opravdu sama.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Díky :) Doufám, že zkusí poradit ještě někdo jiný, at mám vetší šanci na vyřešení.. ale opravdu děkuju za tvuj čas :)
-
- Pohlaví:
Ten odkaz od satama je dobrý a můžeš ho použít. Já to kdysi dávno chvilku používal a byl jsem s tím spokojen, ale ovládání už nepamatuju.
Případně můžeš projet TOTO
Případně můžeš projet TOTO
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Dík :) určitě se na to kouknu, jen by to chtělo čestinu
v tech programech...

-
- Pohlaví:
Tak to nevím zda najdeš něco v češtině, ale to ovládání bývá intuitivní a není tam žádné složité nastavování. S těmi deseti slovy pomůže translátor. :-)
Případně pokud budeš mít nějaký problém tak sem napiš a někdo jistě poradí - víc hlav víc ví!
Případně pokud budeš mít nějaký problém tak sem napiš a někdo jistě poradí - víc hlav víc ví!

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 2743
-
od LukM
Zobrazit poslední příspěvek
19 říj 2024 14:03
-
-
automaticke nastaveni velikosti komentare v Excelu
od Mikik Block » 04 zář 2024 15:17 » v Kancelářské balíky - 0
- 3282
-
od Mikik Block
04 zář 2024 15:17
-
-
- 10
- 4644
-
od Riviera kid
16 čer 2025 06:56
-
- 5
- 3488
-
od L.L
05 úno 2025 17:42
-
-
Program na hledání poškozených souborů JPG Příloha(y)
od Rosta_Kolmix » 09 lis 2024 11:01 » v Design a grafické editory - 2
- 4704
-
od Minapark
15 lis 2024 11:04
-
Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”