Asi mi havaroval windows
Asi mi havaroval windows
Potřeboval jsem místo na hardisku pro jednu hru a tak jsem odinstalovával věci co nepotřebuji a najednou na mě vyskočila modrá tabulka ohraničená asi z každé strany +- 2cm černé ohraničená modrá tabulka. A tam bylo něco napsané už nevím co ignoroval jsem to prostě jsem to restartoval na mě vyskočí tabulka, že licence skončila, ale když dám křížek do windowsu se dostanu, ale nevidím pozadí plochy, tak jsem si nejdůležitější věci hodil na flashku. A pak jsem zkusil obnovení systému bohužel to nešlo ani obnovit, že o nemá žádné body na obnovení systému což je lež, tak před 3 měsíci jsem obnovoval systém a bodů tam bylo dost. Doufám že mi dokážete poradit.
-
- Pohlaví:
Re: Asi mi havaroval windows
Pokud nepíšeš co bylo na těch modrých obrazovkách, pak se radí těžko, ono to tam nebývá pro srandu.
Vlož do mechaniky instalační CD se systémem a zkus to opravit - těžko hádat, co si ze systému odstranil.
Vlož do mechaniky instalační CD se systémem a zkus to opravit - těžko hádat, co si ze systému odstranil.
Bohužel CD systému nemám :( windows mi vždy instaloval jeden chlapík v obchodě. A právě že je sobota, tak jsem si řekl že se vás zeptám jestli to pomůže, tak ještě asi 10-15min před tím se mi bez důvodně vypnul počítač hrál jsem League of Legends a najednou se mi to vyplo nikdy nic podobného se mi ještě nestalo :(..... A to jsem se systému nic nemazal
-
- Pohlaví:
Pokud nemáš bod obnovení pak než to CD mne nic jiného nenapadá. Krom toho, pokud ti to instaluje chlapík v obchodě, pak si nemáš legální systém.
Legální systém bych měl mít nikdy jsem s tím neměl problém od toho obchodu kupuji počítače asi 8 let a nikdy nebyl žádný problém s legálním windowsem.
-
- Pohlaví:
V tom případě bys měl mít i instalační CD. Druhá možnost je, že by to CD měl majitel obchodu uložené v šuplíku pot tvým jménem, ale tomu moc nevěřím :-)
Ale to je v tuto chvíli jedno. :-)
Ale to je v tuto chvíli jedno. :-)
Ano je to notebook HP ProBook 4525s.
-
- Pohlaví:
No jo, to si měl napsat hned. Tak potom tam je možná Recovery oddíl a nějakou klávesovou zkratkou lze obnovit systém. Koukni do manuálu.
Tak se mi povedlo obnovení systému, ale s problémem mi to nepomohlo no nic v pondělí donesu do obchodu a ať si s tím poradí.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 8218
-
od zeus
Zobrazit poslední příspěvek
05 srp 2024 15:30