Ondoubkovy otázky Vyřešeno
Re: Jak vybít zdroj?
Asi OT: Pánové, náplň tématu se diametrálně odchýlila od původního názvu. Nebylo by dobré s tím něco udělat?
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Asi ano,přejmanovat na Ondoubkovy otázky
D

A to není vůbec špatný nápad.

Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Ondoubkovy otázky(elektrotechnika)
Ok,kdyby někdo něco vymyslel..No,bude to moje univerzální téma,budu se vás tu ptát na různé otázky z oboru techniky 

Re: Ondoubkovy otázky(elektrotechnika)
Nebo :-)
--- Doplnění předchozího příspěvku (26 Srp 2012 15:24) ---
Jejda!Já sme vypl prohlížeč a vypráznil se mi GME košík,měl sem tam hafo věcí,dá se to navrátit?
--- Doplnění předchozího příspěvku (26 Srp 2012 15:24) ---
Jejda!Já sme vypl prohlížeč a vypráznil se mi GME košík,měl sem tam hafo věcí,dá se to navrátit?
Re: Poraďte začínajícímu elektronikovi.
A mně se nejvíc líbí Ondoubkovy otázky. Bez jakéhokoli upřesnění, vždyť Tě tu zná každý. 

Re: Poraďte začínajícímu elektronikovi.
Ok no :-)
Re: Ondoubkovy otázky
Koukal jsem na GM stránky a obnovení košíku v té fázi, kde jsi byl, bude asi nereálné. 

SAKRA! 19Věcí,po několika kusech,já se picnu.No nic,de se nato znova a lepím si na monitor lístek nezavírat chrome.
na jednu věc si nemůžu vzpomenout,přitom tam ám ty samě věci a připadá mi to drahší 
--- Doplnění předchozího příspěvku (26 Srp 2012 15:52) ---
Takže mám vše,poslední věc byla dioda

--- Doplnění předchozího příspěvku (26 Srp 2012 15:52) ---
Takže mám vše,poslední věc byla dioda
Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”