Zdravím,
pokud zapnu PC a nechám standardním způsobem naběhnout Win XP, tak v momentě, kdy má naběhnout plocha, monitor zhasne a napíše: No signal going to sleep (do té chvíle zobrazuje normálně). Když pustím PC v nouzovém režimu, monitor zobrazí vše včetně plochy, jen rozlišení i barvy jsou nižší. Zkoušel jsem PC pustit ve VGA režimu, bylo tam rozlišení 680x420 a barvy 8bit. Když jsem se cokoliv pokusil změnit, například jsem změnil barvy na 32bit, monitor po potvrzení této volby opět zhasnul a ukázal předem zmíněnou hlášku.
Mám tedy ten problém, že pokud se PC pokusím pustit v normálním režimu, monitor při načítání plochy zhasne.
Uměl by někdo poradit?
Díky
Monitor funguje jen v nouzovém režimu
Monitor funguje jen v nouzovém režimu
Můj podpis je šedý...
Re: Monitor funguje jen v nouzovém režimu
Grafika.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Nešlo by to řešení rozvinout alespoň do souvětí o dvou větách?
Můj podpis je šedý...
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud toto chování je novinka a dřív to fungovalo, přestala z nějakého důvodu GK zvládat větší rozlišení. (Věta č. 1)
Jako první bych zkusil přeinstalovat ovladače GK. (Věta č. 2)

Jako první bych zkusil přeinstalovat ovladače GK. (Věta č. 2)

ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Zkus ji vyndat ze sloty, odstraň případný prach (nejlépe stlačeným vzduchem, vyvaruj se vysavače) a vrať ji zpět.
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Napsal jsem jen "Grafika" proto, že u toho PC sedíš Ty, víš co máš za grafiku (integrovanou, ve slotu nebo s prominutím bůhvíjakou), a naložíš s ní, jak uznáš za vhodné. Tipy už jsi, jak vidím dostal, jen tedy doplním, že Ti grafika dle Tvého popisu vůbec nepracuje, PC jede graficky jen v základním režimu - jako bez ovladačů - a pak každý pokus o změnu základního režimu může (taky nemusí) mít za následek stav, ve kterém se Tvůj PC nachází.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7
- 7739
-
od StOrKcZ
Zobrazit poslední příspěvek
26 úno 2025 18:52