Ondoubkovy otázky Vyřešeno
Re: Ondoubkovy otázky
Díky BS.
Jen doplním: hodnota toho potenciometru tak 10 - 25 K/G. (10 - 25 kiloohmů, logaritmický průběh). 

Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Pohlaví:
A že je to logaritmický značí právě to G. :-) Ondoubku študuj.
Edit: Jenom bych chtěl dodat že takovýmto šikulům,experimentátorům a bastlířům moc držím palce. Dnes už se tím málokdo zabývá, protože všechno se dá koupit, zpravidla je to hotové i lacinější a také to většinou lépe vypadá.
Ale není nad to udělat si to sám a oživovat to.
Edit: Jenom bych chtěl dodat že takovýmto šikulům,experimentátorům a bastlířům moc držím palce. Dnes už se tím málokdo zabývá, protože všechno se dá koupit, zpravidla je to hotové i lacinější a také to většinou lépe vypadá.
Ale není nad to udělat si to sám a oživovat to.

Naposledy upravil(a) guest dne 26 srp 2012 18:14, celkem upraveno 1 x.
Nenašel jsem na GME 150nanofaradový kondenzátor,můžu tam dát 100nanofaradový?Btw,vybral jsem spávný pot. http://www.gme.cz/uhlikove-potenciometr ... -p113-135/ ?
Ten kondík můžeš, ten poťák ne.
Místo lineární musí být logaritmický.
Tohle je on: http://www.gme.cz/uhlikove-potenciometr ... -p113-152/
A až ho budeš připojovat, tak jak je na tom obrázku od GM: až vlevo kostra (zem), uprostřed vstup do zesilovače, vpravo připojíš signál.
Potenciometr 10K Ohm Lineární Mono
Místo lineární musí být logaritmický.
Tohle je on: http://www.gme.cz/uhlikove-potenciometr ... -p113-152/
A až ho budeš připojovat, tak jak je na tom obrázku od GM: až vlevo kostra (zem), uprostřed vstup do zesilovače, vpravo připojíš signál.
Naposledy upravil(a) satam dne 26 srp 2012 18:23, celkem upraveno 1 x.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Ok tak tento http://www.gme.cz/uhlikove-potenciometr ... -p113-095/ Kdyžtak vyberte,zdá se mi moc drahý ale zase odpovídá požadavkům
--- Doplnění předchozího příspěvku (26 Srp 2012 18:22) ---
Díky,byl jsi rychlejší
--- Doplnění předchozího příspěvku (26 Srp 2012 18:24) ---
Takže objednávám!
--- Doplnění předchozího příspěvku (26 Srp 2012 18:22) ---
Díky,byl jsi rychlejší
--- Doplnění předchozího příspěvku (26 Srp 2012 18:24) ---
Takže objednávám!
Jojo,něco podobného jsi mi posílal dřive v tématu pinout displaye,také se mi to docela líbí,ale je to tak trochu jinej "gang"
Časem,hoodně časeom možná :-)

-
- Pohlaví:
Trochu OT/ ale nechal bych Ondoubka aby něco vytvořil a případně mu poraďme, Nedělejme mu v to binec dalšími lepšími nápdady.
Díky,kdyžtak dám vědět až příjdou díly a spájím to dohromady :-) Travá jim to docela chvíli,jen 3dny.
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Vážení pánové dadlou, satam a faraon, snažte se prosím omezit - a nejlépe zcela vyloučit - OT komunikaci v tomto tématu. Ondoubkovi skutečně nepomůže vaše debata ohledně schematu, které nerealizuje, a vložit do tématu schéma mikropočítače mi připadá jako ukázat klukovi, který se pokouší uplácat svou první bábovičku, plány padesátipatrového mrakodrapu.
OT příspěvky byly odstraněny.
OT příspěvky byly odstraněny.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
Čau,mám hodně netypickou otázku.jde odtranit nebo něak vyndat ten odpor z pc větráku?Asi víte co myslím,takový to sekání nebo jak to popsat.Prostě když se vypne ventilátor a zastaví se,lopatky popojedou kousek dozadu.Chchi si z ventilátoru totiž udělat anemometr(mám to promyšlené,bude to fungovat :-)a to brání větru,musel by být hurikán aby se to roztočilo :-)
Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”