Zdravím,
na svém HTC Wildfire mám Android 2.3.7, CyanogenMod 7.2.0, 2.6.35.14-InfinityPLAY+keiran@keiran #10. Pomocí SetCPU se mi podařilo CPU přetaktovat maximálně na 691 MHz, při vyšší frekvenci se telefon sekne a nereaguje. Na internetu jsem viděl u tohoto telefonu přetaktování až na 729 MHz.
Neví někdo, prosím?
HTC Wildfire - přetaktování CPU
Re: HTC Wildfire - přetaktování CPU
Každej procesor je originál, že to někdo dostal na 729 neznamená že to půjde na každým Wildfire.
Just Fucking Google It!
- Clorky
- Moderátor / člen HW týmu
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
Já můj LG OO dám ze základních 600MHz na 864MHz, 30 minut jede, pak se restartuje. Stabilně ho dám na 826MHz, Screen off - 128MHz.
Ale kámoš to stabilně nedá ani na 748MHz a to má to samé co já. Takže je to pokaždé jinak. Zkoušej.
Ale kámoš to stabilně nedá ani na 748MHz a to má to samé co já. Takže je to pokaždé jinak. Zkoušej.
No ja jedu se stejnou sestavou na max 768 MHz a min 264MHz ondemand,a bez problemu stabilni
Mobilní CPU jsou dosti unikátní, každý CPU je na tom jinak s taktováním i když je ze stejné série. Pokud chceš ze svého telefonu vymáčknout více, zkus se podívat na XDA-developers.com a najít lepší Kernel. Taky je možné že jsi dosáhl maxima.
Ale jak píši co CPU to unikát.
Ale jak píši co CPU to unikát.
NZXT H6 Flow MB MSI MAG B550 TOMAHAWK CPU AMD Ryzen 5 5600X GPU XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT RAM Kingston Fury 32GB HDD SSD M.2 ADATA XPG Gammix S11 1TB HDD 2 TB PSU Seasonic Focus GX-850 AOC C24G1 144Hz Mobil Apple iPhone 15Pro 256GB Tablet iPad Air M2
- Tomina
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Já na XPERII Pro s CM10 jedu na 1,6 GHz stabilně.. :-)
Zpět na “Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení”