Ondoubkovy otázky Vyřešeno
-
- Pohlaví:
Re: Ondoubkovy otázky
Na ty tvoje pokusy bys potřeboval nějaký ručičkový měřák. Např. http://elektro.aukro.cz/multimetr-pu-50 ... 02477.html anebo http://elektro.aukro.cz/analogovy-multi ... 80664.html
Naposledy upravil(a) guest dne 27 srp 2012 19:20, celkem upraveno 2 x.
To je dobré,vyřešil jsem to s tacháčem na kolo
stačí to vypočítat a máš rychlost větru

Součástky na zasilovač jsou doma,de se kutit!
--- Doplnění předchozího příspěvku (28 Srp 2012 14:43) ---
jejda,ted jsem zijstil že nemám 12v zdroj na zesilovač.Můžu použít 5v?
--- Doplnění předchozího příspěvku (28 Srp 2012 14:43) ---
jejda,ted jsem zijstil že nemám 12v zdroj na zesilovač.Můžu použít 5v?
Aha,ale na netu jsem viděl ještě jednuduší a napájel ho 5v,tak nevím,postnu odkaz
--- Doplnění předchozího příspěvku (28 Srp 2012 14:49) ---
--- Doplnění předchozího příspěvku (28 Srp 2012 14:49) ---
-
- Pohlaví:
U mne to video jede jenom kousek. 
Edit: Wide supply voltage range: 4V–12V or 5V–18V Podle toho to chodit bude, ale čím nižší napájení, tím nížší výkon!

Edit: Wide supply voltage range: 4V–12V or 5V–18V Podle toho to chodit bude, ale čím nižší napájení, tím nížší výkon!
Naposledy upravil(a) guest dne 28 srp 2012 14:56, celkem upraveno 1 x.
nefunguje,připojím k mobilu a nehraje
Ale mělo by. Někde jsi udělal chybu. Dej si do profilu bydliště, jestli nejsi daleko, občas Ti můžu pomoct.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Pohlaví:
Pokud se dotkneš vstupu, musí to bručet! Vyfoť ten tvůj výtvor.
Mimochodem, pokud to letuješ tím stylem jako ten předchozí výrobek, potom pozor na teplotu. Pokud se IO přehřeje, můžeš ho zničit.
Mimochodem, pokud to letuješ tím stylem jako ten předchozí výrobek, potom pozor na teplotu. Pokud se IO přehřeje, můžeš ho zničit.
Neboj,IO je v soketu,při letování tam nebyl.Obrázek dám až to bude hotové,až mi to funguje,byly štapně zaizolované kontakty.
To satam: Dám si tam bydliště,ale ujištuji te za to máš pěkné kus,skoro celou čr
To satam: Dám si tam bydliště,ale ujištuji te za to máš pěkné kus,skoro celou čr

- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Projel jsem skoro celé téma a vypadá to, že to s tímto oborem začínáš myslet vážně. To je dobře, je nás málo a pomalu vymíráme... 
Jak ti hrál ten zesilovač? Myslím tím, jaký měl zvuk. Je mi jasné, že z prvních zvuků jsi musel být unešený, stejně jako my, když se nám něco poprvé povedlo, ale pokud dáš kritickou ruku na srdce. Dalo se to poslouchat?

Jak ti hrál ten zesilovač? Myslím tím, jaký měl zvuk. Je mi jasné, že z prvních zvuků jsi musel být unešený, stejně jako my, když se nám něco poprvé povedlo, ale pokud dáš kritickou ruku na srdce. Dalo se to poslouchat?
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
Ahoj,díky.Zesilovač hraje dobře,je jasně že zvuk není úplně nejlepší,ale poslouchat se to dá.Napětí mi do něho jde 5v,dnes ho předělám ne 7,5 což je o polovinu víc,tímpádem by měl hrát hlasitěji=lépe?Jak jsem ho poprvné zkusil,nefungoval,byla slabá ta sprostá 9v baterka,tak jsem ho připojil na 5v nokia adaptér a hraje :-)
Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”