Dobrý den ,
potřebuji pomoci se krytím a odkrytím řádku v excelu . Při párování faktur se mi vyplní na dvou listech jen nekolik řádků a ty potřebuji skrýt vytisknout vyber jen vyplnených řadek a zase tyto řádky zobrazit pro nove pouzití . Nebo by bylo super ,aby se na listu 1 faktura objevovali jen zaskrtle položky s celkovým součtem a to same ,aby platilo i pro list 2 faktury . Je to proveditelné ?
skrýt a odkrýt řádky v Excelu 2007 Vyřešeno
skrýt a odkrýt řádky v Excelu 2007
- Přílohy
-
- parovani faktur pokus.xlsm
- (34.81 KiB) Staženo 20 x
-
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: skrýt a odkrýt řádky v Excelu 2007
Dobrý den,
napsala jsem vám makro na změnu zobrazení řádků podle zaškrtávacích políček na prvním listu.
Co vlastně má makro zobrazit na listu "2 faktura"? Protože tam je vzorec jinak a ukazuje mi to teď jen prázdné řádky když nechám zobrazit řádky podle checkboxů na prvním listu viz příloha.
napsala jsem vám makro na změnu zobrazení řádků podle zaškrtávacích políček na prvním listu.
Co vlastně má makro zobrazit na listu "2 faktura"? Protože tam je vzorec jinak a ukazuje mi to teď jen prázdné řádky když nechám zobrazit řádky podle checkboxů na prvním listu viz příloha.
- Přílohy
-
- parovani faktur pokus v1.xlsm
- (66.73 KiB) Staženo 28 x
Pokud je to vše.
Vše co znám z VBA jsem se naučila tady na fóru, na Office.lasakovi, david-zbiral.cz a hlavně hledáním na googlu.
SZ není poradna, na pokládání dotazů je tu fórum. Děkuji.
Vše co znám z VBA jsem se naučila tady na fóru, na Office.lasakovi, david-zbiral.cz a hlavně hledáním na googlu.
Dobrý den ,
tam by se měly zobrazit ty nezaškrtnuté položky z listu parovani faktur. A oni tam jsou vidět před tím použitím makra a po použití zmizi , ale to je moje vina . Já jsem vám skryl na listech 1 faktura a 2 faktura sloupec A a tam mám výsledek podmínky KDYZ na listu 1faktura mám zobrazenání vysledku při položce PRAVDA a na listu 2 faktury mám vysledek pri položce NEPRAVDA a to Vase makro je nastaveno na polozku PRAVDA na oba listy je to tak ?
To se omlouvam že jsem Vám je zakryl nezlobte se !
tam by se měly zobrazit ty nezaškrtnuté položky z listu parovani faktur. A oni tam jsou vidět před tím použitím makra a po použití zmizi , ale to je moje vina . Já jsem vám skryl na listech 1 faktura a 2 faktura sloupec A a tam mám výsledek podmínky KDYZ na listu 1faktura mám zobrazenání vysledku při položce PRAVDA a na listu 2 faktury mám vysledek pri položce NEPRAVDA a to Vase makro je nastaveno na polozku PRAVDA na oba listy je to tak ?
To se omlouvam že jsem Vám je zakryl nezlobte se !
-
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Nebojte se já si toho skrytýho sloupce všimla
jen jsem nevěděla jak přesně to makro má fungovat. Takže to přepíšu aby v druhém listu faktur zobrazovalo opačně než na prvním.

- Přílohy
-
- parovani faktur pokus v2.xlsm
- (65.51 KiB) Staženo 30 x
Pokud je to vše.
Děkuji to je přesně ono !!! Nevadí Vám ,že pořád otravuji ?
-
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: skrýt a odkrýt řádky v Excelu 2007 Vyřešeno
Kdyby mi to vadilo, tak nebudu pomáhat
Pokud je hotovo, tak to tu označte za vyřešené.

Pokud je to vše.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 3344
-
od Grimm
Zobrazit poslední příspěvek
28 čer 2024 23:30