přenastavení wifi routeru
přenastavení wifi routeru
ahoj snad jsem ve správné sekci ... měl bych dotaz ohledně wifi routeru wlan 11g router panwa2204a. v práci máme wifi která je ovšem skrytá a kolega k ni nezná heslo. chtěl jsem sem se dostat na router a změnit nastavení kde bych změnil heslo SSID a nastavil síť jako viditelnou ovšem nepodařilo se mi dostat přes ip na router neví prosím někdo jak to udělat ? hledal jsem po všemožných forech ale pokaždé bez úspěchu . defaultní ip by měla být 192.168.1.254 jak jsem nalezl na forech ovšem po napsání této ip mi to napíše "vypršel čas serveru" nebo tak něco jsem v tom laik takže pokud by mi to mohl někdo polopatě vysvětlit jak se k tomu dostat byl bych vděčný díky moc . další možnost by byla resetovat router ale za 1: nevím jak a za 2. nevím zda po resetu bude fungovat připojení nebo zda to budu muset něják nastavit dík moc za info

- 
				zeus
- Elite Level 10.5 
- Pohlaví:  
- Stav:
Re: přenastavení wifi routeru
Heslo a nazev wifi (jeji SSID) lze zjistit z notasu, ktery se k ni dokaze pripojit - tedy ma ji nakonfigurovanou. Mas takovy?
IP routeru zjistis po pripojeni kabelem - bude to adresa brany a nejspise i DHCP a DNS serveru.
1. tlacitko reset na delsi dobu (20s)
2. budes to muset znovu nastavit

IP routeru zjistis po pripojeni kabelem - bude to adresa brany a nejspise i DHCP a DNS serveru.
1. tlacitko reset na delsi dobu (20s)
2. budes to muset znovu nastavit
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
SSID wifi znám ...pracovní notes je na ni napíchlý ovšem kolega který to nechal zapojovat (před 5ti lety) zapoměl heslo a wiwi je skrytá pokud se dá vyzjistit heslo byla by to paráda já to neumím ... chci se na wifi připojovat telefonem konkrétně HTC Desire (notes wifi najde a automaticky se připojí) . ten mi ovšem nenajde wifi protože je skrytá pokud zjistim heslo dá se na ni něják napojit přestože je skrytá ? mohl by jsi mi prosím poradit jak zjistím heslo ?? jak řikám sem na tohle trubka takže fakt nevim jak to mám udělat vim jen že SSID je PneuM a šifrování je WEP děkuji moc za info
--- Doplnění předchozího příspěvku (29 Srp 2012 09:19) ---
ještě dodám že je to na win xp.

--- Doplnění předchozího příspěvku (29 Srp 2012 09:19) ---
ještě dodám že je to na win xp.
- Žbeky
- Moderátor
- 
		Guru Level 13

- Pohlaví:  
- Stav:
I mobil se dokaze pripojit na skrytou sit
Odesláno z mého HTC HD2 pomocí Tapatalk

Odesláno z mého HTC HD2 pomocí Tapatalk
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
						HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
paráda !! zas o krůček blíže  ještě nějákou app na android 2.2 abych našel skrytou wifi síť nebo tip jak se na to dostanu heslo už vím
 ještě nějákou app na android 2.2 abych našel skrytou wifi síť nebo tip jak se na to dostanu heslo už vím
--- Doplnění předchozího příspěvku (29 Srp 2012 13:50) ---
už jsem na to přišel :) ...stáhl jsem si app "hidden wifi enabler" v wifi manageru jsem ručně vyplnil SSID a Heslo v Hidden wifi enableru zadal název SSID a voala sem tam díky moc za radu jak najít heslo

ještě nějákou app na android 2.2 abych našel skrytou wifi síť nebo tip jak se na to dostanu heslo už vím
 ještě nějákou app na android 2.2 abych našel skrytou wifi síť nebo tip jak se na to dostanu heslo už vím--- Doplnění předchozího příspěvku (29 Srp 2012 13:50) ---
už jsem na to přišel :) ...stáhl jsem si app "hidden wifi enabler" v wifi manageru jsem ručně vyplnil SSID a Heslo v Hidden wifi enableru zadal název SSID a voala sem tam díky moc za radu jak najít heslo

- 
				- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek

- 

- 7
- 6566
- 
						od peta501
						Zobrazit poslední příspěvek 
 10 kvě 2025 18:58