Dvd mechanika nehce Dvd-r
Zdravim,... mam podobny problem z vypalovackou ale je to Masthita (Panasonic) UJ-850S
Zacalo sa to tak,ze som cistil pc,nepotrebne subory som mazal,taktiez pomocou System Cleaner 5 som precistil registre a od vtedy mi nejak blbne napalovacka,...Najprv mi nechcelo nacitat ciste DVD media,preinstaloval som Nera ,teraz ako tak nacita ale nechce na nich nic napalit,..
Pri pokuse o vypaleni .iso suboru cez program ImgBurn mi hodi tuto hlasku
Cez nera mi to tiez nieco vypise,nieco ako napalenie neuspesne atd atd Mam aj log z nera ak by niekto chcel pozriet,..
Co sa tyka obnovy driverov pre mechaniku tak som neuspel,nikde som nenasiel nove drivery pre moj typ napalovacky,takze 0 bodov hm hm
Ak to mam zhrnut tak vsetky DVD,CD mi berie len ked chcem palit tak hadze chybu,...Este mi nechce nacitat Imation DVD+RW
Pre napalovanie pouzivam Benq 16x
Dakujem za odpovede a rady,..
Zacalo sa to tak,ze som cistil pc,nepotrebne subory som mazal,taktiez pomocou System Cleaner 5 som precistil registre a od vtedy mi nejak blbne napalovacka,...Najprv mi nechcelo nacitat ciste DVD media,preinstaloval som Nera ,teraz ako tak nacita ale nechce na nich nic napalit,..
Pri pokuse o vypaleni .iso suboru cez program ImgBurn mi hodi tuto hlasku

Cez nera mi to tiez nieco vypise,nieco ako napalenie neuspesne atd atd Mam aj log z nera ak by niekto chcel pozriet,..
Co sa tyka obnovy driverov pre mechaniku tak som neuspel,nikde som nenasiel nove drivery pre moj typ napalovacky,takze 0 bodov hm hm

Ak to mam zhrnut tak vsetky DVD,CD mi berie len ked chcem palit tak hadze chybu,...Este mi nechce nacitat Imation DVD+RW
Pre napalovanie pouzivam Benq 16x
Dakujem za odpovede a rady,..

- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
kkd píše:No jo ale co budu dělat s těma co mám ty mě budou na h....
Někomu je střel nebo vyměň...
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 2269
-
od shockwave
Zobrazit poslední příspěvek
01 zář 2024 09:51