Dvd mechanika nehce Dvd-r

Sekce pro řešení potíží s přehráváním multimédií (kodeky, přehrávače..) nebo s vypalováním...

Moderátor: Mods_senior

kkd
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod kkd » 01 dub 2007 13:44

No jo ale co budu dělat s těma co mám ty mě budou na h....

Reklama
Lukike
nováček
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Lukike » 06 dub 2007 17:00

Zdravim,... mam podobny problem z vypalovackou ale je to Masthita (Panasonic) UJ-850S
Zacalo sa to tak,ze som cistil pc,nepotrebne subory som mazal,taktiez pomocou System Cleaner 5 som precistil registre a od vtedy mi nejak blbne napalovacka,...Najprv mi nechcelo nacitat ciste DVD media,preinstaloval som Nera ,teraz ako tak nacita ale nechce na nich nic napalit,..
Pri pokuse o vypaleni .iso suboru cez program ImgBurn mi hodi tuto hlasku

Obrázek

Cez nera mi to tiez nieco vypise,nieco ako napalenie neuspesne atd atd Mam aj log z nera ak by niekto chcel pozriet,..
Co sa tyka obnovy driverov pre mechaniku tak som neuspel,nikde som nenasiel nove drivery pre moj typ napalovacky,takze 0 bodov hm hm :| :| :|
Ak to mam zhrnut tak vsetky DVD,CD mi berie len ked chcem palit tak hadze chybu,...Este mi nechce nacitat Imation DVD+RW
Pre napalovanie pouzivam Benq 16x
Dakujem za odpovede a rady,.. :?

El Diablo
Moderátor
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod El Diablo » 06 dub 2007 21:30

kkd píše:No jo ale co budu dělat s těma co mám ty mě budou na h....

Někomu je střel nebo vyměň...
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware

i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H

kkd
nováček
Stav:

Příspěvekod kkd » 09 dub 2007 20:07

Ještě mě tak napadlo proč nejde jenom v mém PC jestli si ta mechanika pamatuje základní desku,nebo si pamatuje vypalovačku bios.Protože jiná lg mechanika u mě šlape a moje mechanika jde v jiném Pc.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”