jj, ale neměl by být problém s tím, říkám, míval jsem PC ze všech stran ve skříni a jen vzadu půl metru místa a teploty po 2 hod. zátěži byli CPU: 48°C
a GPU: 53°C
Po přemístění PC vzrostla teplota na GK.* Vyřešeno
-
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Po přemístění PC vzrostla teplota na GK.*
Tak jsem zapojil ten další větráček a ...... chvilka napětí .......... nedošlo k žádné větší změně. Teplota na GK se snížila cca o 4°C ale nic zázračného. Udělám ještě pokus s tím že bych tedy nechal jednu bočnisi sundanou. Když mi včera přišel ten větráček tak jsem to chtěl zkusit :-)
A mám ještě jeden dotaz, začal jsem hledat novou grafiku aby jsem rozchodil Assasins creed III a nevím na co se pořádně zaměřit,
hledám podle těchto parametrů, ( řazeno dle důležitosti ) aby měla 1GB DDR5, sběrnice 256 MB a pak teprve takty ....
Začal jsem už hledat v bazarovejch kartách protože na novou nemám nebo mi je líto vysolit 4 - 6 litrů za grafiku na to abych si zahrál dvě hry za rok :-)
Takže otázka zni: Hledám GK dle správného klíče?
A mám ještě jeden dotaz, začal jsem hledat novou grafiku aby jsem rozchodil Assasins creed III a nevím na co se pořádně zaměřit,
hledám podle těchto parametrů, ( řazeno dle důležitosti ) aby měla 1GB DDR5, sběrnice 256 MB a pak teprve takty ....
Začal jsem už hledat v bazarovejch kartách protože na novou nemám nebo mi je líto vysolit 4 - 6 litrů za grafiku na to abych si zahrál dvě hry za rok :-)
Takže otázka zni: Hledám GK dle správného klíče?
-
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
no ještě k těm teploták tvé GK, zkus v ovladačích v taktování GK snížit takty, třeba máš nastavené velké takty, které nemusí zvládat chladič GPU
S tou grafikou jsem nic nedělal, takhle je tam od té doby co jsem jí tam před 5 lety dal. A ted jsem na 81°C což mi nepříjde už tak brutální takže to ani moc neřeším abych řekl pravdu. Spíš mě tady vyděsili tou teplotou procesoru. Kde je ted těch 63°C. S tou grafikou jsem ale fakt nic nedělal, žádné taktování ani jiný úpravy. Co si myslíš o mé metodě výběru té nové GK ? Jinak děkuji za tvojí snahu mi pomoci, vydržel jsi nejdéle :-)
-
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
pff, s výběrem GK ti určitě neporadím, protože já se v těch GK moc nevyznám, takže promiň
Tak další info. Po tom co jsem do bedny přidal další větrák tak se teplota lehounce snížila ( 2-3°C . Když jsem odklopil bočnici zase to nepatrně stouplo. Teplotu grafiky jsem vyřešil tak že jsem koupil novou, ted je tam ATI HD 6970 a dostala se na 71°C což si myslím že je v pohodě. Jinak prosecor je pořád na teplotách přes 60°C, uvažuju o tom že vyměním i procesor, ale pouze za předpokladu že zjistím že mi ted brzdí grafiku. Jinak procesor co tam je ted je Athlon 5200+, nevím jestli by nebylo lepší koupit koupit třeba tenhle http://www.czc.cz/amd-phenom-ii-x4-965- ... 99bihllcl4 jednak kvuli teplotě a druhak kvuli tomu aby jsem mohl využít na full tu grafiku. Nějáké nazory?
-
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
inu, pokud nejsi spokojený ze svým, tak ho kup určitě, ale pokud ti vadí jen ta teplota, tak chladič. ;D
No tak né ¨že bych s ním do teď nebyl spokojený ale zajímalo by mě jestli svým výkonem nebrzní tu GK. Hral jsem včera Crisis 2 na max rozlišení a na max detaili a byli tam lehké záškuby občas.
-
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
já hraji crysis 2 na low s CPU 1jádro 2GHz GPU ATI Sapphire HD 2600XT a ram pouze 2GB a jedu na low, ale moje pc je super nato co mi chybí za požadavky ve hrách...
No já to rozjel i s tou grafikou co jsem měl předtím, a to byla jen 256 MB. Myslíš že je nebo není možné aby tu grafiku brzdil procesor.
-
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
možné to je, ale pokud hraješ takovéto hry jako je třeba Crysis 2 na full atd, tak bych byl spokojen, je to už jen na tobě.
No jako je to hratelné ale občas se to trochu zaškube ale niják zásadně, včera jsem třeba rozjel zaklínače 2, kde je krafika v poho ale procák je snad nejnižší řada která to rozjede. Ted to hraju na střední detaily a nevím jestli by to šlo hrát líp, kdyby tam byl lepší procesor. Už to není žádný problém ale chtěl bych to jen vyšpičkovat k dokonalosti. Jinak na GK jsem měl už 71°C tak musím zjistit kolik je tam rozumná hranice.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 9
- 3732
-
od Rewqa
Zobrazit poslední příspěvek
01 led 2025 15:14
-
-
Teplota M.2 disku Patriot P310 480GB Příloha(y)
od SGvagon » 09 lis 2024 19:50 » v Problémy s hardwarem - 3
- 1875
-
od SGvagon
Zobrazit poslední příspěvek
09 lis 2024 22:09
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”