Ahojte, mám dotaz.Předem chvi upozornit že v těhle věcech se fakt vůbec nevyznám.
Jde o to, že bych chtěl sledovat streamy na televizi. Problém je že nevím jak to propojit.
Budu potřebovat dva kabely na obraz a zvuk?
A hlavně jaký kabel na to použít? Tata říkal že to je HDMI. U NTB je to označeno tak jako kdybych chtěl NTB připojit k monitoru a na TV je napsáno : PC in.
Kdyby jste mi přímo poslali přímo odkaz na kabel bych bych rád..:)
Btw: Bude kvalita streamů stačit na televizi? Resp. Bude to na televizi mít dobrou kvalitu?
Děkuji za pomoc
Kabel NTB - TV Vyřešeno
-
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Kabel NTB - TV
Tak ako prvé sem napíš aký máš NTB a Probližne aký Televízor ked ide o novšie tipy tak ano otec hovoril dobre bude stačit HDMI kábel ked staršie uvidíme.
PC:Sapphire Radeon R9 270X / I5 4670k / ASUS Z87-K / 8GB / 1000GB/ 620W / Zalman Z5 / Benq rl2455hm
MacBook Pro 14" 2021 M1
Iphone 14 Red
+Apple Watch Ultra / AirPods 1 / AirPods MAX
MacBook Pro 14" 2021 M1
Iphone 14 Red
-
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
Kabel NTB - TV
Televize novější typ Ťamťung. NTB žádná novinka (toshiba satelite) přesný typ ti fakt adi neřeknu. Ale koncovka je stejná jak na televizi.
Je to takéto niečo ? Ak hej tak sme vyhrali

PC:Sapphire Radeon R9 270X / I5 4670k / ASUS Z87-K / 8GB / 1000GB/ 620W / Zalman Z5 / Benq rl2455hm
MacBook Pro 14" 2021 M1
Iphone 14 Red
MacBook Pro 14" 2021 M1
Iphone 14 Red
Pokud ntb podporuje zvuk přes HDMI, pak to půjde jen s HDMI kabelem, pokud nepodporuje, musíš mít kabely 2: jeden na obraz - HDMI, druhý na zvuk - analog. Ale co máš za ntb bohužel víš jen Ty.
Jestli se nepletu, ten kabel, o kterém píšeš ve svém prvním příspěvku, je klasika VGA!
Jestli se nepletu, ten kabel, o kterém píšeš ve svém prvním příspěvku, je klasika VGA!
Naposledy upravil(a) satam dne 30 srp 2012 21:59, celkem upraveno 1 x.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
Kabel NTB - TV
mimi973 píše:Je to takéto niečo ? Ak hej tak sme vyhrali![]()
![]()
Takový přídtup je pro mě ideální..:))
Ne je to jiné..:)
Je to větší a jsou tam 3 řady dírek po pěti..:)) Na televizi je to stejné ale se šroubkama..:))
-
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
Kabel NTB - TV
satam píše:Pokud ntb podporuje zvuk přes HDMI, pak to půjde jen s HDMI kabelem, pokud nepodporuje, musíš mít kabely 2: jeden na obraz - HDMI, druhý na zvuk - analog. Ale co máš za ntb bohužel víš jen Ty.
Zjistím to jen podle konfugurace NTB nebo to můžu nějde v NTB vyčíst?:)
Jak jsem už napsal: VGA Kabel. Zjisti, jestli máš na obou přístrojích - tv a ntb - zdířku/y, do které by pasoval ten kabel z obrázku od mimi973.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
Kabel NTB - TV
Na televizi ano na NTB ne..:/
Pak máš smůlu a propojíš to jen přes VGA a k tomu analog zvuk. Co to udělá s kvalitou Ti neřeknu, ale HD to určitě nebude. Pokud Ti někdo řekne něco o jakýchsi redukcích, např VGA - HDMI, můžeš to zkusit, ale zároveň mi můžeš věřit, že za tu redukci akorát vyhodíš peníze.
PS: VGA je ten kabel s třemi řadami kontaktů a dvěma šroubky po stranách.

PS: VGA je ten kabel s třemi řadami kontaktů a dvěma šroubky po stranách.
Nemate doma nejaky stolni pc a reproduktori? Ked mate pc tak ten kabel ktpry smeruje od pc ku obrazovke odober spoj nim tv a ntb a repraki napoj na ntb a vuala mas domace kino ked nemas kabel (ten od pc) tak zajtra skoc do obchodu a kup VGA kabel stoji okolo 3€ a ked nemas repraky tak to ti musi pomoct niekdo iny :-)
MacBook Pro 14" 2021 M1
Iphone 14 Red
MacBook Pro 14" 2021 M1
Iphone 14 Red
-
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
Kabel NTB - TV
Sakryš..:/
Zajímalo by mě jak to bude s tou kvalitou. Jestli se nevyplatí koupit si nový PC a pak řešit jen jeden kabel..:)
Zajímalo by mě jak to bude s tou kvalitou. Jestli se nevyplatí koupit si nový PC a pak řešit jen jeden kabel..:)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 3080
-
od kecalek
Zobrazit poslední příspěvek
08 lis 2024 06:51