DVD-RAM
- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Což takhle DVD uložit na disk jako image soubor(přes Alcohol) a pak načíst ve Shrinku nebo Decrypteru.Nebo použít toto : http://www.slunecnice.cz/product/AVS-Video-Converter/
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Takže podle tohoto to nejde ,protože těm souborům pořád zůstává přípona VRO a Decrypter ani Shrink si s tím neumí poradit,ale našel jsem totohttp://computer.cpress.cz/poradna/SubChild.asp?Qst=285222&EXPS=%22VRO%2A%22+AND+%22NA%2A%22+AND+%22VOB%2A%22
a funguje to .Dík Marfy za spolupráci.
a funguje to .Dík Marfy za spolupráci.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
DVD -RAM
Ahoj,
nezlob se,že otravuji,ale potřeboval bych poradit.
Řeším stejný problém s DVD - RAM a nevím jaký program zvolit na převod aby se to dalo přepálit a použít na stolním DVD. Můžeš mi prosím pomoci.Díky Jarda
nezlob se,že otravuji,ale potřeboval bych poradit.
Řeším stejný problém s DVD - RAM a nevím jaký program zvolit na převod aby se to dalo přepálit a použít na stolním DVD. Můžeš mi prosím pomoci.Díky Jarda
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
DVD -RAM
Děkuji,mrkl jsem tam.
Moc z toho nejsem moudrej,skoro vůbec
Moc z toho nejsem moudrej,skoro vůbec

AviSynth je výborný program a pro tohle zrovna není vhodný. Doporučil bych následující prostup:
1) Demux videa a zvuku v programu DGMPGDec
2) Z demuxnutých streamů stvořit DVD-Video v programu Muxman
Je to otázka pár kliků myší a pár minut práce. Navíc je to postup, při kterém nedojde k žádné ztrátě kvality.
1) Demux videa a zvuku v programu DGMPGDec
2) Z demuxnutých streamů stvořit DVD-Video v programu Muxman
Je to otázka pár kliků myší a pár minut práce. Navíc je to postup, při kterém nedojde k žádné ztrátě kvality.
Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”