Nemám co hrát prosím poradte Vyřešeno

A vše kolem nich…
(tipy na hry zdarma, dojmy, novinky..prostě vše co vás napadne)

Moderátoři: beather, Mods_senior

ryder100
Level 2
Level 2
Pohlaví: Muž
Stav:

Nemám co hrát prosím poradte  Vyřešeno

Příspěvekod ryder100 » 31 srp 2012 09:04

Dobrý den...
Nevíte náhodou nejakou hru kromně FREE TO PLAY a aby šel i MULTIPLIA[Multiplayer-Multiplaia je můj shrnutý název :) ] Stažený.Třeba nějaký program jak byl AlterIWnet ted je místo toho AlterRevolution :) Díkí za odpovědi

Reklama
junior333svk
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Re: Nemám co hrát prosím poradte

Příspěvekod junior333svk » 31 srp 2012 09:33

http://emulatornexus.com/index.php na to je tu strycek junior bfbc2 aj mp nasiel som to iba dnes o.O oooooosud no nic skus to este sam nwm ci to ide ale asi ano :D
Ak ľudstvo neskoncuje s vojnou, vojna skoncuje s ľudstvom.

J.F.Kennedy

ryder100
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod ryder100 » 31 srp 2012 11:31

Dik.Ale já mám BF2:BC[Battlefield 2:Bad Company] Koupené ale moc mně to nebaví :)

Narthelianail
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod Narthelianail » 31 srp 2012 11:39

Pokud máš rád nějaké old schoolové hry můžeš si zkusit zahrát Singleplayer a Multiplayer na Half Life 1, ale mě to přijde už ohrané, můžeš zkusist nejhranější Multiplay střílečku světa Counter Strike nebo Counter Strike : Source ale k tomu bych se radši nepřibližoval, skus si zahrát Left 4 Dead 2 v Multiplayeru, nebo Half Life 2 v Multi. Počkej si i na Half Life 3 který by měl vyjít příští rok. Výborný je také Halo 3 z roku 2009 též s podporou Multiplayeru.
Základní deska: MSI B450-A PRO MAX | CPU: AMD Ryzen 7 5800x3d | RAM: DDR4, 2x32GB Kingston HyperX Fury 3200 MHz | Grafická karta: EVGA RTX 3080Ti 12GB | Pevné disky: Seagate Barracuda 1TB ; Samsung 870 EVO 500GB ; ADATA Legend 960 1TB | Operační systém: Windows 11

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Hry”