Změna výšky hlasu v reálném čase
- Funstorm007
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Změna výšky hlasu v reálném čase
Jojo, je to soft ke sluchátkám Sound Blaster Tactic3D Sigma a přímo ten plug-in se jmenuje VoiceFX. Byly tam už hotové různé předvolby ale i možnost manuální kontroly... Možná ti to při hledání nějak pomůže.
Já to čekal kdy se tu rozjede OT... :/ Lidi...prosté pochopte,že i přátelé uznali, že v nahrávce zním úplné jinak,než když s nima mluvím v reálu...Není to tedy jen moje hodnocení hlasu,ale i mého okolí...Tudíž nechápu proč mi někdo poŕád píše věci s tím,že sám sebe slyším jinak,než když se nahraju a pustím si to...naprosto to chápu.Jen prostě vy nechcete pochopit to co píśu a kvůli tomu je tu teď OT...zkrátka jen jsem chtěl vědět o nějakém účinném programu, co by v reálném čase aspoň trochu prohloubil hlas..nic víc,nic míň :/
Funstorm007: Děkuju,doufám že se mi povede najít něco podobného, avšak konečně pořádná odpověď,kterou jsem chtěl :)
Funstorm007: Děkuju,doufám že se mi povede najít něco podobného, avšak konečně pořádná odpověď,kterou jsem chtěl :)
Naposledy upravil(a) Antaury dne 31 srp 2012 16:18, celkem upraveno 1 x.
-
- Pohlaví:
Anebo si kup Voice Changer. Když s tím budeš sedět u PC a se sluchátkama na uších budeš vypadat jako E.T. 

- Přílohy
-
- images.jpeg (7.33 KiB) Zobrazeno 387 x
jak jsem říkal...trolling...
Opravdu mě zklamala ta neochota pomoct a probírání okolních věcí...místo toho aby jste člověku doporučili nějaký program/plugin tak budete posílat videa s návodem jak sám sebe slyšet,nebo věcma / hračkama pro děti...
Opravdu mě zklamala ta neochota pomoct a probírání okolních věcí...místo toho aby jste člověku doporučili nějaký program/plugin tak budete posílat videa s návodem jak sám sebe slyšet,nebo věcma / hračkama pro děti...
-
- Pohlaví:
Promiň nechtěl jsem se tě dotknout a určitě nejsem neochotný. Prostě mi to přijde jako ptákovina. Nevím proč bych měl svůj hlas měnit z důvodu, že někomu jinému na druhém konci drátu se nelíbí? Já taky poslouchám ne zrovna umělecké hlasy, ale nečekal bych že je někdo z toho důvodu bude měnit.
Když zadáš do Google voice changer vyběhne ti hafo odkazů, bohužel na programy ne zcela funkční.
To že to občas funguje v amerických filmech není zpravidla pravda, ale trik, anebo na to jsou na naše poměry drahá zařízení.
http://skypefx.codeplex.com/
Když zadáš do Google voice changer vyběhne ti hafo odkazů, bohužel na programy ne zcela funkční.
To že to občas funguje v amerických filmech není zpravidla pravda, ale trik, anebo na to jsou na naše poměry drahá zařízení.

http://skypefx.codeplex.com/
Co vlastně chceš? Je obecně známo, že elektronická zařízení zkreslují zvuk a mění jeho barvu a je to jejich vlastnost. Pokud se Ti to nelíbí, budeš se muset smířit s další elektronickou úpravou, ale barvu svého hlasu těžko někdy dosáhneš
.

Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 8
- 2289
-
od Cleric
Zobrazit poslední příspěvek
07 čer 2025 21:02
-
-
Single Fan vs Dual Fan a aka case?
od AirCrew » 04 dub 2025 11:39 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 0
- 1328
-
od AirCrew
04 dub 2025 11:39
-
-
-
Překousané kabely reset sw, tlačítko start na case
od Speedhack » 22 kvě 2025 00:04 » v Problémy s hardwarem - 12
- 5121
-
od atari
29 kvě 2025 09:07
-
-
- 17
- 7880
-
od Fargotroniac
12 říj 2024 18:59
-
-
Zkratka na plochu - Změna obnovovací frekvence monitoru - TV (hledám)
od jkmaxfli » 31 bře 2025 13:04 » v Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs) - 4
- 11422
-
od jkmaxfli
31 bře 2025 19:19
-