Zdravím,
snad tu někdo bude mít trochu přehled.
Potřebuju si zařídit účet, žádný ještě nemám a tak nevím moc po čem koukat, různě se poptávám a zkusím to i tady.
Chtěl bych pokud možno minimum poplatků a levné vybírání z bankomatu.
Je mi 19 a jsem student, takže můžu mít i nějaké ty zvýhodněné pro studenty, zatím z toho co se dozvídám bych bral buď mBank nebo KB, možná Fio .. co by jste doporučili vy?
Nový bankovní účet pro studenta
Re: Nový bankovní účet pro studenta
Zeptej se i v ČSOB.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
- Tomina
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Mám studentskej u GE Money a pohoda. Poplatky nejsou žádný. Jinak je to docela fuk kam půjdeš..
GE Money nemám rád. Dokud jsi v pohodě, tak se nic neděje. Přijde sebemenší problém (např nezaplacení jedné splátky v termínu) a "posereš" se z toho. Vlastní zkušenost.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Studenty obecne si (nejen) banky predchazeji pomoci ruznych zvyhodneni.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
To je fakt, ale sankce v případě problémů jsou hóóóódně různé!
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
FIO jednoznačně. Vyzkoušel jsem spoustu bank, ale ze začátku huba plná keců a pak až člověk podepíše, tak se po chvíli začnou cukat a vyžadovat pořád potvrzení o studiu, apod. FIO nemá žádný studentský účet, ale standarní bohatě postačí. K účtu dostaneš zadara Master Card nebo Visu i na platby na netu a poplatky jen za výběr z bankomatu. Pokud bys měl v okolí bankomat Pharo, tak vybíráš zadara jinak u ČSOB bankomatů. Úroky hodně slušné.
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- Tomina
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
No je fakt, že mě GE poslední dobou docela nevyhovuje, takže uvažuju také nad změnou, buď Air Bank, na které jsou teď stále ty reklamy anebo Fio. Statut studenta ztratím v březnu, takže změna nutná a navíc potřebuju banku, která má rozumný hypotéky..
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Air bank rovnou zamitni. Lzou jak kdyz tiskne. Poplatky zadne, ale po trech mesicich je zavedou. Prichozi a odchozi platba pet kc. Problemy s IB a neumi pocitat uroky... Pruser za pruserem...
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
- Tomina
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Tak to čumím, přitom taková reklamní kampaň, že jak nejsem ovlivnitelnej, tak bych se i ovlivnit nechal.. 
díky za info..

díky za info..
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
POužívám mBank u které má i hypotéku. Jediné poplatky jsou za výběr z bankomatu. Hypotéka komplet zdarma, včetně předčasného splacení.
U Airbank máme rodiný účet, protože umožňují více uživatelů na jednom účtu.
U Airbank máme rodiný účet, protože umožňují více uživatelů na jednom účtu.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Jen bych uvedl, že v AirBank se za příchozí platbu neplatí. Pouze 5kč odchozí (bohužel) a 25kč výběr z cizího bankomatu. IB mě funguje celou dobu bez problému a s těm úroky nevím, protože nemám co úročit
Já ten účet mám jenom kvůli občasným obchodům na aukru a zatím mi AirBank vyhovuje.

Já ten účet mám jenom kvůli občasným obchodům na aukru a zatím mi AirBank vyhovuje.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 2646
-
od PARKR
Zobrazit poslední příspěvek
07 pro 2024 18:09