Zdravím,mám křuplý displej od notebooku(hrál jsem CSko)hrát a psát se na tom dá,ale stejně bych byl radši kdyby ten displej byl v pohodě.
Jedná se o Acer TravelMate 8100,doma mám ještě jeden notebook,kterému displej jel vždycky v pohodě(ale potom odešel harddisk),ten rozbitý notebook je Acer Aspire 3100.
Myslíte že kdybych dal tyhle 2 notebooku k nějakému opraváři,tak že by mi to mohl opravit,nebo by to nešlo?
Prasklý displej od notebooku,půjde to opravit? Vyřešeno
Prasklý displej od notebooku,půjde to opravit? Vyřešeno
GeForce GT 630 2GB
I5-3550 3,30GHz
4GB RAM
W7 HP
I5-3550 3,30GHz
4GB RAM
W7 HP
Re: Prasklý displej od notebooku,půjde to opravit?
Nemáš křuplý displej, ale jen krycí sklo (plexisklo?), jinak by displej určitě nejel. Šikovný opravář by to mohl zkusit vyměnit/nahradit.
K té výměně celých displejů: musely by být stejného typu se stejnými parametry a steně zapojeným konektorem na připojení. Jinak bych se do toho ani nepouštěl.
K té výměně celých displejů: musely by být stejného typu se stejnými parametry a steně zapojeným konektorem na připojení. Jinak bych se do toho ani nepouštěl.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Dispej jede,píšu z toho notebooku,ale na displeji jsou čáry(většinou zelené) a v pravém horním rohu(kde ten displej praskl),tak tam jsou barvy hrozně došeda.Špatně se mi to popisuje,ale to sklo je úplně v pořádku.
GeForce GT 630 2GB
I5-3550 3,30GHz
4GB RAM
W7 HP
I5-3550 3,30GHz
4GB RAM
W7 HP
-
- Pohlaví:
Šikula to vymění možná, servis určitě. Jen je otázka zda se to vyplatí, koukni na Abax-náhradní díly.
Za ty ceny, co za to chce Abax se to vyplati pouze Abaxu
Chce to zjistit presne co to je za displej a koupit ho na Ebay, to by mohlo vyjit tak na 1500-2000 Kc (to ze se ti tady nekdo snazi prodat za 6000 Kc je jina vec). Vetsina displeju na ntb se da koupit primo od vyrobce.
Chce to zjistit presne co to je za displej a koupit ho na Ebay, to by mohlo vyjit tak na 1500-2000 Kc (to ze se ti tady nekdo snazi prodat za 6000 Kc je jina vec). Vetsina displeju na ntb se da koupit primo od vyrobce.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
HDMI dotykový displej pro raspberry.
od BigSandy » 01 led 2025 10:27 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 13
- 5497
-
od mmmartin