Dobrý den! Mám FF a chci si dát do MP3ky muziku. Něco jde vopravdu moc fajnově, ale na některých CD se převedou do MP3 jen některé stopy a některé hlásí chybu. Opakovaně. Pokaždé ty samé. Číst z disku lze (jdou přehrát v PC i v přehrávači, CD nepoškozeno). CD jsou originální. Čím to může být? A je nějaká možnost jak udělat MP3 i z těch stop, co nejdou takhle převést? Děkuji.
Edit: Bylo to v *Download*, přesunuto
Format Factory nepřevede některé stopy Vyřešeno
Format Factory nepřevede některé stopy
"Koukám, že máš vopravdu moc fajnovej počítač."
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Format Factory nepřevede některé stopy
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
- pikaso.andreas
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Doporučuji zkusit jiný program, taky mi to občas nechtělo převádět, problém byl asi ve WIN 7. Ve vistách a XP jel super.
hm, a jaký mají název ?
já třeba hovím jap muzice a ff mi někdy kvůli těm znakům nechce písničku převést z flac do mp3.
A proč používáš ff když v media playeru to máš lehčí a taky do mp3.
já třeba hovím jap muzice a ff mi někdy kvůli těm znakům nechce písničku převést z flac do mp3.
A proč používáš ff když v media playeru to máš lehčí a taky do mp3.
Děkuji za odpovědi!
Zkouším ten Audiograbber a zatím funguje na tom, co FF nepřevedlo. Uvidíme, jestli dokáže opravdu vše, ale zatím funguje skvěle. V XP jel opravdu super. Nu, jelikož jsou ty písničky rovnou z cd, tak mají název Track01 ~ TrackXX.

- pikaso.andreas
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Audiograbber umí i pojmenovat písničky při grabování, jen musíš zadat interpreta a album (možná je to u placené verze).
Re: Format Factory nepřevede některé stopy Vyřešeno
To je hodnej, ale já to stejně budu poslouchat z přehrávače, který mám v kapse
Ale nepopíratelně se to pojmenovávání může hodit, když si třeba udělám plejlist a tam si přidám jen určité písně. Nezkoušel jsem to, tak nevím, zda to umí jen pro, nebo i free
Děkuji za pomoc! *solved*

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”