Jak funguje plaba dobírky?
Jak funguje plaba dobírky?
Ahoj, chci se zeptat, když si objednám zboží a doručuje mi ho kurýrní služba na dobírku... já jej ale nepřevezmu..pošlou ho zpátky a musím platit ještě dodatečně dobírku firmě která zboží posílala nebo přepravovala? Nechci mít zbytečné opletačky kvůli 65kč,- ... :)
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Jak funguje plaba dobírky???
Vítej na PC-HELP
Otázkou je, jaké máte s prodejcem uzavřené obchodní podmínky.
Otázkou je, jaké máte s prodejcem uzavřené obchodní podmínky.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Vítej na PC-help!
Počítej s tím, že po Tobě někdo bude chtít vynaložené náklady. A to bez ohledu na uzavřené obchodní podmínky, resp. kdyby to tam prodejce neměl, tak je vůl
Počítej s tím, že po Tobě někdo bude chtít vynaložené náklady. A to bez ohledu na uzavřené obchodní podmínky, resp. kdyby to tam prodejce neměl, tak je vůl

Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
jasný no
takže bude nejlepší jim to nejspíš poslat třeba poštou nebo přes učet že?:D

Nevím na co si něco objednat a pak to nepřevzít. To jen přidělává práci dost lidem.
- Spyke
- člen HW spec týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Nevím, jak by jí případně dokázali, že to opravdu objednala ona a ne někdo jiný na její jméno a adresu.
Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google.
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
2 cadmia: Tomu poslednímu příspěvku nerozumím.
2 spyke: Zapomeň, že by se zrovna tímhle někdo zabýval. To by muselo být hodně dobře okovaný!
2 spyke: Zapomeň, že by se zrovna tímhle někdo zabýval. To by muselo být hodně dobře okovaný!

Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
No věc se má tak..přišla jsem na to že jsem objednala špatnou velikost a muž co to rozváží mi měl dnes balík doručit, ale jelikož jsem zjistila to s tou velikostí tak jsem mu volala, jestli můžu objednávku nepřevzít aniž bych něco platila a on se neuměl vyjádřit zrovna jasně a jen řekl že napiše ,že to je vadný zboží a že to pošle zpátky ale že firma výlohy za balné platila což po mě mohou nárokovat a řekl že to teda vrátí ale že neví.Takže teď nevím jestli jim mám ty peníze (65kč,-) za tu dobírku rovnou poslat ať na mě někoho nepošlou a nebo jestli to mohu enchat vyšumět
:D:D

Rovnou bych neposílal vůbec nic. Jak už jsem tu uvedl, někdo - dodavatel se ozve a pak je třeba se s ním dohodnout. Pokud už jsi to "nepřevzala", možná to nebylo úplně to nejšťastnější řešení, ale stejně se z toho asi nevyzuješ. Tu dobírku - tedy poštovné a balné - po Tobě nejspíš budou chtít a já bych jim to zaplatil. Ty tahanice kolem a případné následky se nevyplatí. Ale zaplať až se ozvou, ne dřív!
Nikam nic neposílej, buď firmu rovnou kontaktuj, nebo počkej oni se ozvou, a pak se případně domluvíte na zaslání jiné velikosti zboží nebo na úhradě nákladů stanovené v jejich obchodních podmínkách......
Naposledy upravil(a) jaojao dne 05 zář 2012 19:12, celkem upraveno 1 x.
Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )
- Spyke
- člen HW spec týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Spíše je škoda, že si se přiznala. Měla si dělat, že o ničem nevíš. Též mi nejednou přes obchod dobírku nepřevzali a nikdy jsem to neřešil.
Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google.
To je fakt, ale bojím se aby se vůbec ozvali..jestli jim nemám raději zavolat..

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”