Ahoj, chtěl bych si koupit nové herní pc a toto jsem si sestavil, Vás bych se chtěl zeptat jestli by to do těch MAX 11 300 šlo sestavit lépe budu moooc rád za každou radu..
Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google. * Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla.. * Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
prosím o pomoc se sestavěním nového PC primárně určeného k hraní her. Všechny komponenty budou nové, včetně skříně. Na vzhledu skříně moc nezáleží, hlavně, aby byla funkční. OS mám, myš a klávesnici také, monitor budu kupovat full HD,...
Vypadá to, že budu muset mladému koupit nové "herní" PC. Slovo herní dávám záměrně do uvozovek, protože opravdové herní PC nekoupím za cenu do cca 15.000 Kč :D V podstatě jde o to, aby nové PC bylo lepší než...
Poslední příspěvek
Ahoj, dám ti svůj pohled. V 2017 jsem kupoval
MSI B350M MORTAR
AMD Ryzen 5 1600
GTX 1060 Phoenix, 6GB - grafika stála tenkrát snad 8 tisíc.
Crucial Ballistix Sport LT Red 16GB DDR4 2666
Adata XPG SX8200 Pro NVMe PCIe M.2 1TB
Zdravím, potřeboval bych poradit s výběrem PC na hraní Převážně Online Her. Rád bych se vlezl pokud možno do 32tisic bez DPH.
Do odkazů překládám svůj výběr, pokud byste měli nejáke výhrady budu rád za názor.
Ahoj, tak je to tady, po 6 letech jsem se rozhodl si pořídit nový PC. Asi ani nemá cenu zmiňovat můj aktuální PC pro případ upgradu, počítám rovnou s novou sestavou.
Ale kdyby náhodou aktuální sestava:
Zdroj: EVGA 650 GQ
Skříň: Sharkoon M25-W...
Poslední příspěvek
No primárně na tom 27" 240hz monitoru, k té televizi bych to chtěl využívat příležitostně.
Chtěl jsem si udělat radost k Vánocům tak mám počkat ještě jo? :D