Fortron Blue Storm II 500W - jaké máte zkušenosti?*
Fortron Blue Storm II 500W - jaké máte zkušenosti?*
MAm Fortron Blue Storm II 500W mate stim to zdrojom skusenosti chcem vediet ci je dobry a pod dakujem
Naposledy upravil(a) Žbeky dne 05 zář 2012 15:53, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Upraven nadpis
Důvod: Upraven nadpis
- warcraftan
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Fortron Blue Storm II 500W
Na trhu jsou lepší, a v té době to byl slusný zdroj, pokud se Ti nabízí za něj nějaká zajímavá cena, tak bych ho bral.
"You don't need to say sorry, it's poker" Antonio Esfandiari
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
Re: Fortron Blue Storm II 500W
Měl jsem tento typ, ale jen 400w, no děkuji pěkně, po pár letech, cca třech, se při pokusu o zapnutí PC ozvala rána jako při explozi silnějšího dělobuchu a bylo po něm.
Od servismana co mi ho doporučil, jsem se dověděl, že z 15 ks, které namontoval tak dopadlo ve stejném časovém rozpětí 5ks........
(takže modrá nemusí být vždy dobrá
)
Naštěstí se odporoučel sám a tak mi z něj zůstalo pár káblíků a funkční ventilátor, kterým v parnech chladím dva hadry.
Od servismana co mi ho doporučil, jsem se dověděl, že z 15 ks, které namontoval tak dopadlo ve stejném časovém rozpětí 5ks........
(takže modrá nemusí být vždy dobrá

Naštěstí se odporoučel sám a tak mi z něj zůstalo pár káblíků a funkční ventilátor, kterým v parnech chladím dva hadry.

Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )
- warcraftan
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Fortron Blue Storm II 500W - jaké máte zkušenosti?*
Tak,..záleží jakou GK bude na tom zdroji provozovat.
"You don't need to say sorry, it's poker" Antonio Esfandiari
A tady je vidět, že Fortron neznamená špička. Mně slouží několik noname zdrojů naprosto v pohodě a značku neřeším. Na rovinu zde říkám: zdroje srovnávám podle váhy - čím těžší, tím důvěryhodnější. Kdo do toho trochu vidí, pochopí, Ti ostatní ať si myslí, co chtějí.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Tak to sis nepotěžkal Blue Storm:)
Byl to jeden z nejlepších Fortronů, ale měl své mouchy. Např. po delší době používání začal být hlučný. Jinak zlatá éra Fortronu.
Byl to jeden z nejlepších Fortronů, ale měl své mouchy. Např. po delší době používání začal být hlučný. Jinak zlatá éra Fortronu.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
2 d1amond: Máš pravdu, nepotěžkal. Ale zatím mi tento způsob hodnocení vyhovuje a na 90% funguje.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
A chcem sa spytat na co vsecko pada zaruka myslim to tak ze ked si chcem dat vymenit Fan na zdroji ze ci to aj na to pada alebo ho chcem vycistit a pod poradte mi lebo manik mi povedal ze ze pokial sa toci fan a pc na nom dokaze ist nonstop tak ze to neni zavada mne sa zda ze to je dobri somar dakujem za vase radi dik a ten forton saom kupil za dobru cenu ok kamosa dal my ho 35€ inak mam aj zaruku id neho stal cez 80€ale mne ho dal moc lacno pretoze si kupil 700w len chcem vediet ze na co vsechno sa stahuje zaruka na zdroj dakujem
Záruka "padá" při každém neoprávněném zásahu do výrobku. Co je neoprávněný zásah, o tom můžeš s prodejcem diskutovat.
Tak pokud si vyměníš ventilátor ve zdroji ,nebo ho jakkoli budeš rozdělávat,porušíš si záruku.
no sk to viem aj ja ale som ho nerozobral len ide o to ze mi huci fan na zdroji + sa chcem opytat ze ako zistim odber mojej grafickej karti dakuem moja graf karta Pole Hodnota
Vlastnosti procesora
Vlastnosti graf. procesora
Grafická karta nVIDIA GeForce 8800 GTS (p356)
Kódový názov GPU G80GTS (PCI Express 1.0 x16 10DE / 0193, Rev A3)
GPU takt (Geometric Domain) 513 MHz (pôvodný: 513 MHz)
GPU takt (Shader Domain) 1188 MHz (pôvodný: 1188 MHz)
Takt pamäte 792 MHz (pôvodný: 792 MHz)
Vlastnosti procesora
Vlastnosti graf. procesora
Grafická karta nVIDIA GeForce 8800 GTS (p356)
Kódový názov GPU G80GTS (PCI Express 1.0 x16 10DE / 0193, Rev A3)
GPU takt (Geometric Domain) 513 MHz (pôvodný: 513 MHz)
GPU takt (Shader Domain) 1188 MHz (pôvodný: 1188 MHz)
Takt pamäte 792 MHz (pôvodný: 792 MHz)
majo, mám chuť Ti napsat "Napiš mi to česky". Ale mně bude úplně stačit, když mi to napíšeš "po slovensky".
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 20
- 5621
-
od domitea
Zobrazit poslední příspěvek
16 čer 2025 12:23
-
-
Čtečky knih - zkušenosti
od michal84 » 29 črc 2024 14:49 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 5
- 3961
-
od michal84
15 srp 2024 19:02
-
-
- 3
- 2855
-
od petr22