Externí Disk 1TB - Za rozumnou cenu Vyřešeno
Re: Externí Disk 1TB - Za rozumnou cenu
satam: překlik no...a co?
CPU: Intel core 2 Quad Q9550 2,83ghz @ 3,61ghz chladič Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev.2
GPU: Nvidia GeForce GTX 650ti OC 1gb Gigabyte
RAM: 6gb DDR2 1066mhz
HDD: Seagate Barracuda 500gb Sata 6gb/s
Zdroj: Eurocase PFC 400w ( chystá se upgrade )
Kdyby ste teda prosím poslal někdo ještě nějakej odkaz
Odkazy: Alfa, Alza, CZC, a spousta dalších. Co ještě potřebuješ? V rozmezí Tvých finančních možností si určitě vybereš!
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
CPU: Intel core 2 Quad Q9550 2,83ghz @ 3,61ghz chladič Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev.2
Zkus, uvidíš.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
http://aukro.cz/externi-hdd-toshiba-sto ... 27089.html
--- Doplnění předchozího příspěvku (05 Zář 2012 22:05) ---
tady ten mam od vanoc byl za polovic tak sem ho koupil a je supr http://aukro.cz/hdd-wd-1tb-usb-2-0-ext- ... 40719.html
--- Doplnění předchozího příspěvku (05 Zář 2012 22:05) ---
tady ten mam od vanoc byl za polovic tak sem ho koupil a je supr http://aukro.cz/hdd-wd-1tb-usb-2-0-ext- ... 40719.html
Aukro nebrat! Nebezpečí naběhnutí!
- adavyp
- člen BSOD týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
tomasosi: A kde vidíš podmínku, že by to nechtěl do zásuvky? Popravdě řečeno, neřekl nic, co od HDD očekává...
Já mám externí jen Verbatimy. Pravda, jedou na platformě Hitachi (alespoň ty vrtačky by mohli dělat lépe), ale mně slouží bůhvíjak dlouho!
Já mám externí jen Verbatimy. Pravda, jedou na platformě Hitachi (alespoň ty vrtačky by mohli dělat lépe), ale mně slouží bůhvíjak dlouho!
Potřebujete poradit? Napište mi SZ.
"Non scholae, sed vitae discimus." - Seneca
"Non scholae, sed vitae discimus." - Seneca
satam píše:Aukro nebrat! Nebezpečí naběhnutí!
Naběhnuti proč kupuju i z inzerci jako je bazos a sbazar a aukro je podle mne dobry jinak nekdo kdo ma nejakych 300 pozitivnich komentu tak myslim že zrovna jeho určite neokrade navic jak když to pošle dobirkou.
Dobirkou muze poslat i cihlu, ale to neni to co se mi na tom nelibi.
Je to harddisk a harddisk bych nikdy nesveril jakekoliv prepravni sluzbe, nebo dokonce Ceske poste ktera s balikama hazi a mlati o zem. Ve chvili, kdy ten hdd bude nefunkcni nebo poskozeny, bude problem s reklamaci - i kdyz bude po prevzeti zasilky funkcni. Tech usetrenych par korun se muze seredne nevyplatit.
Harddisk bych kupoval jedine v kamennem obchode.
Je to harddisk a harddisk bych nikdy nesveril jakekoliv prepravni sluzbe, nebo dokonce Ceske poste ktera s balikama hazi a mlati o zem. Ve chvili, kdy ten hdd bude nefunkcni nebo poskozeny, bude problem s reklamaci - i kdyz bude po prevzeti zasilky funkcni. Tech usetrenych par korun se muze seredne nevyplatit.
Harddisk bych kupoval jedine v kamennem obchode.
Naposledy upravil(a) petr22 dne 06 zář 2012 15:55, celkem upraveno 1 x.
satam píše:Aukro nebrat! Nebezpečí naběhnutí!
nic co by normalni clovek nevedel ze tam se prodava jen odpad ktery nejede a nebo je poskozeny a nebo nedostanes vubec zbozi ...kdyz nekdo ma zbytecne na vyhazovani penez nech si to koupi tam
Na Aukru jsem koupil desitky veci, vse bylo v tom stavu jak bylo nabizeno..... podvodna je jen nepatrna cast kterou lze navic velmi snadno odhalit. To same plati o Ebay.
Jsou ale komponenty, ktere bych na dalku nekupoval: harddisky. Ne kvuli prodejci, ale kvuli zpusobu prepravy. Zbozi koupene na Aukru take mnohdy neni mozne reklamovat vubec, protoze neni kde a neni jak (zaruka zadna).
Jsou ale komponenty, ktere bych na dalku nekupoval: harddisky. Ne kvuli prodejci, ale kvuli zpusobu prepravy. Zbozi koupene na Aukru take mnohdy neni mozne reklamovat vubec, protoze neni kde a neni jak (zaruka zadna).
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 3847
-
od kecalek
Zobrazit poslední příspěvek
18 lis 2024 12:22