Komprese dat - jaký program nejlépe zvolit?
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
Komprese dat - jaký program nejlépe zvolit?
Ahoj všem! Nevím kde to zařadit. Jde mi o to, že mužu upnout max. asi 40gb ale potřebobaval bych tam hodit více, jde mi o to jaky program na kopresi zvolit, jistě zkoušel různe varianty, ale bohužel max. 30% uspora což je malo
Naposledy upravil(a) Ltb dne 06 zář 2012 09:47, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Úprava nadpisu
Důvod: Úprava nadpisu
Re: Komprese dat
Nevím nevím, ale komprese dat Ti je může zkreslit a navíc komprese 30% je Ti málo, ale komprese třeba 70% Ti podle mě ta data spolehlivě zničí. Podumej o tom, co vůbec jakákoli komprese s těmi daty udělá!
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
Je problém nemam kde uložit vše teda aspoň něco jen mam na možnost na vps ale pravě proto potřebuju tak "zapakovat"
Prosím, mluv na mě česky 

Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Ztratova komprese se snad pri komprimaci dat nepouziva, ne?
Stupen komprese samozrejmne zalezi na datech - neco co uz je komprimovano (napr. video) se nezmensi vubec, ale treba text se muze zmensit na 1/1000 puvodni velikosti. Pokud je ale v tomhle pripade uspora mista 30%, tak zadny zazracny program vyrazne vic neudela. RAR, ZIP, ARC a pod. se budou lisit maximalne v procentech.

Stupen komprese samozrejmne zalezi na datech - neco co uz je komprimovano (napr. video) se nezmensi vubec, ale treba text se muze zmensit na 1/1000 puvodni velikosti. Pokud je ale v tomhle pripade uspora mista 30%, tak zadny zazracny program vyrazne vic neudela. RAR, ZIP, ARC a pod. se budou lisit maximalne v procentech.
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Komprese dat - jaký program nejlépe zvolit?
Jasně že sem hledal u winraru to děla 30% proto se ptam tady jestli někdo nezna něco lepšího
Lepsiho ano, ale pocitej maximalne 31 nebo 32%
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
Hmm i kyž to je pražš jak uhoď
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Program na hledání poškozených souborů JPG Příloha(y)
od Rosta_Kolmix » 09 lis 2024 11:01 » v Design a grafické editory - 2
- 4813
-
od Minapark
Zobrazit poslední příspěvek
15 lis 2024 11:04
-
-
-
Jaký program pro zpracování videa je nejlepší?
od zuzana3 » 13 kvě 2025 08:48 » v Programy ke stažení - 7
- 6214
-
od buchtik
Zobrazit poslední příspěvek
14 kvě 2025 12:20
-
-
- 4
- 3592
-
od RostislavC