Skutečně chceš tu Gigabyte myš? Kdybych tu A4Tech V7 zrovna nedržel v ruce, tak ji neprosazuju, ale nabízí víc muziky než ta Gigabyte - možnost nastavit si váhu, rychlý mód střelby, 3000DPI (které mám permanentní).
//hledal jsem SSD do ceny, jinak samozřejmě Vertex 4
Abych řekl hleděl jsem na vzhled, ta A4 se mi zdá nějaká malá na mou ruku:D, ale tak jestli říkáš že je lepší tak nebudu prosazovat vzhled:D. Ta skříň je v pohodě?
promin to je celkem hloupost , v jednom clanku zde se psalo fortron hexa - pozor na kratke kabely,a ty zvollis case s ulozenim zdroje dole. Sice jste to zavrhli uz kvuli ivy/sandy bridge ale presto jsem tuto vidku chtel sdelit. jelikoz tuto case mam a fortron hexa jsem v ni kratce mel tak vim ze ty kabely bez prodlouzeni tam ani nesli
CPU:i5 8600k 5.3GHZ MB:MSI MPG Z390 Edge AC RAM:2x16GB 4133MT/s OS DISK:SATA Samsung 860 500gb NVME:KINGSTON NV2 1TB NVME2:WD SN 560 1TB HDD:2TB WD RED HDD2: WD DC HC330 10TB PSU:Seasonic 750GM GPU:RX5700 XT CASE:CoolerMaster COSMOS Custom MOUSE:Razer DeathAdder Chroma AUDIO:Skytec SPL 400 + Tesla ARS 744 PH:SAMSUNG Galaxy Z Flip 4 128gb NT:Dell Vostro 14 5471/HP Elitebook G7
Nějaký ten Corsair si mi tam dal, tak snad je to on:). Zpět k té skříni, ani jedna co si mi doporučil se mi nijak zvlášť nelíbí. Když už ten Ace Power Noble- má vpředu více USB vstupu-pro mě pohodlnější přístup a vzhledově mi připadá lepší:) Takže kdyby v ní nebyl problém s kabely, nebo něco podobného vzal bych asi tu:)
Ahoj, mohl bych poprosit a zkontrolování této sestavy? jestli jsou všechny komponenty kompatibilní atd. případně co bych měl vyměnit. Jako gpu koupím RTX 5090, až bude někde skladem. ( vím, že do bedny dám jen jeden ventilátor (ostatní pozice jsou...
Ahoj, chtěla bych požádat o pomoc se sestavením PC primárně určeného na hraní her.
Co bych nejraději měla v PC je 2TB SSD a 16-32GB RAM (pokud je momentálně 32GB overkill tak stačí 16, většina her 16 momentálně doporučuje, takže nevím). Grafiku...
Ahojte,
ráda bych vyměnila svou sestavu z r. 2019 - i když pořád dobře slouží.. :)
Práce SketchUp - docela velké komplexní modely interiéru a exteriéru, render aktuálně V-Ray (akt. procesor AMD Ryzen 7 3700X), v budoucnu třeba 3DsMax/Lumion. Občas...