Zdravím, chtěl bych se zeptat jestli by mi prosím někdo neporadil s výběrem repra, zesilovače, subwooferu a autorádia. Všechno samozřejmě do auta. Bylo by možné něco sehnat do 5500,-? Předem děkuji.
CPU: AMD Ryzen 5 1600 AF GPU: Gigabyte GTX 1660 SUPER OC 6G RAM: 16 GB MB: MSI B450 TOMAHAWK MAX PSU: EVGA 550 B3 Case: Zalman Z3 Plus
Dobře v tom případě mu poraď. Kdyžtak mrkni na tohle http://www.bossaudio.cz/produkty/subwoofery/ maj to levný a dost výkoný levný je to proto, že to neni drahá německá značka lae je to americká...taky mám od týhle firmy dveřní, subwoofer a zesík a fakt chvála i od ostatních
stavia sa budova do ktorej v budúcnosti chceme vložiť reproduktory do rôznych miestností ( pre predstavu - niečo ako na základných školách - zvonček do každej triedy) a je najvyšší čas už osádzať kabeláž.
Dobrý den, tvořím si vlastní web a dostal jsem do situace, jakožto začátečník ze které moc nevím jak ven. Jde o to, že jsem web udělal na jedne strance a v menu O nas,Uvod,Kontakty atd jsem odkazoval na ruzne části te jedne stranky kde dané '' tema...
Poslední příspěvek
Děkuji moc všem za radu. Vypadá to, že to tedy rozhodím do stránek a bude každá sekce mít svou stránku a nebudu to nějak hrotit.
[Ahoj, potřeboval bych pomoc s přetaktováním mého Intel Core i7-9700K na 5 GHz. Mám základní desku MSI Z390 Tomahawk a nějak se mi to nedaří. Kdyby se našla nějaká hodná duše, která by mi mohla poradit, případně zavolat, byl bych moc vděčný. Děkuji!...
Zdravím,
před pár měsíci jsem zde psal protože jsem měl problémy se svým notebookem. Vypadalo to, že jsem problémy vyřešil, avšak nakonec se zjistilo že asi obě grafiky jsou mrtvé, takže jsem se rozhodl koupit špice stolní PC.
Nejsem vůbec expert na...