Video Pamet
Video Pamet
Prosím vás vedel by mi niekto poradit ako mám uvolnit miesto vo Video Pameti ? ukazuje mi to na hre GTA VC tu je screen . Prosím HELP :)
Naposledy upravil(a) benny dne 08 zář 2012 10:52, celkem upraveno 1 x.
Re: Video Pamet
Čemu říkáš "video paměť"? Popiš potíže podrobněji.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
satam píše:Čemu říkáš "video paměť"? Popiš potíže podrobněji.
sak to neviem čo to je a akotam mám uvolnit miesto . vid. foto (screen) . prvú správu som upravil a pridal screen)
Asi málo RAM v PC. Už jsi tu hru někdy na tom PC hrál?
Jinak bych zkusil zavřít všechny spuštěné aplikace, které Ti mohou paměť (paměť obecně!) žrát a pak tu hru pustit znova. Comáš vlastně za GK a jak velkou máš RAM v PC?
Jinak bych zkusil zavřít všechny spuštěné aplikace, které Ti mohou paměť (paměť obecně!) žrát a pak tu hru pustit znova. Comáš vlastně za GK a jak velkou máš RAM v PC?
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Video paměti, ne RAM! Pletete jabka s hruškama. Co máš za grafickou kartu?
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Nepleteme! GK může sdílet PC RAM naprosto bez problému. Netvrdím, že každá, proto chci typ.
Ano túto hru som už predtým hral . mám grafickú kartu NVIDIA Vanta/Vanta LT . V PC mám dost miesta na tú hru .
--- Doplnění předchozího příspěvku (08 Zář 2012 11:31) ---
Mám starší počítač ram mám okolo 600 MB ale tá hra mi išla , potom ma prestala bavit dal som ju preč a teraz si to kamoši stiahli a chcel by som to znova hrat ale ukazuje mi to čo na screen shote ! (neviem čo je to GK)
--- Doplnění předchozího příspěvku (08 Zář 2012 11:31) ---
Mám starší počítač ram mám okolo 600 MB ale tá hra mi išla , potom ma prestala bavit dal som ju preč a teraz si to kamoši stiahli a chcel by som to znova hrat ale ukazuje mi to čo na screen shote ! (neviem čo je to GK)
GK je Grafická Karta.
nVidia vanta je název čipu, možná i GK, ale nikde jsem nenašel velikost RAM té karty. Ovšem pokud máš PC RAM "jen" kolem 600MB, ta karta nemusí mít více, než 256MB, pak může být velikost RAM včetně sdílené nedostačující pro verzi GTA VC, kterou chceš hrát. To, cos hrál dříve, byla patrně jednodušší verze, kterou Tvůj PC zvládl. Další háček může být v legalitě hry - koupená x stažená a cracknutá. Zjisti si, zda Tvůj PC splňuje HW požadavky GTA VC.
nVidia vanta je název čipu, možná i GK, ale nikde jsem nenašel velikost RAM té karty. Ovšem pokud máš PC RAM "jen" kolem 600MB, ta karta nemusí mít více, než 256MB, pak může být velikost RAM včetně sdílené nedostačující pro verzi GTA VC, kterou chceš hrát. To, cos hrál dříve, byla patrně jednodušší verze, kterou Tvůj PC zvládl. Další háček může být v legalitě hry - koupená x stažená a cracknutá. Zjisti si, zda Tvůj PC splňuje HW požadavky GTA VC.
len by som chcel vediet že kde nájdem tú video pamet čo je vidno na screen shote tu nejde o grafickú kartu ale o pamet Ramku mám dost velkú na taký starý PC a na tú hru len chcem vediet kde nájdem tú video pamet a čo to je !
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 1115
-
od extrem
Zobrazit poslední příspěvek
16 zář 2024 12:27