Team Speak- Nefunkcni Mikrfon
Team Speak- Nefunkcni Mikrfon
Ahoj vsem. Mam problem si mikrofonem na TS. Koupil jsem si sluchatka s mikrofonem (http://www.alza.cz/ozone-attack-gaming- ... 223899.htm) Kdyz je zapojim tak vsude fungujou(skype,icq i ve hrach) ale na TS ne. Mam windows 7. Team speak 3. Vse strkam tam kam mam a proste nic. Zkousel jsem to nastavit i v team speaku ale taky jsem neuspel. Dekuji za rady
Re: Team Speak- Nefunkcni Mikrfon
Pokud Ti všude jinde funguje, tak to prakticky musí být v nastavení TS.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Ja vim a ptam se jak to nastavit nikde jsem na to neprisel.
Nemám Team Speak, nevím, jak se nastavuje.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Ovladač zvuku máš jaký Realtek?
Pokud ano pak si nastav deaktivaci předních konektorů a u mikrofonu spusť kalibraci, podokončení by měl mikrofon na hlas reagovat ...
A v ts3 otevři Nastavení > volby > mikrofon a spusť test (zatrženo ovládání hlasem) měl by reagovat...
(u Mód nahrávání by mělo být nastaveno > automaticky vybrat nejlepší, a u Nahrávací zařízení mám default, ikdyž lze i realtek audio input ...)
Pokud ano pak si nastav deaktivaci předních konektorů a u mikrofonu spusť kalibraci, podokončení by měl mikrofon na hlas reagovat ...
A v ts3 otevři Nastavení > volby > mikrofon a spusť test (zatrženo ovládání hlasem) měl by reagovat...
(u Mód nahrávání by mělo být nastaveno > automaticky vybrat nejlepší, a u Nahrávací zařízení mám default, ikdyž lze i realtek audio input ...)
Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )
Tak jsem zjistil ze uz mi ten mikrofon nefunguje ani na TS a ani na skypu
-
- Pohlaví:
Ja tam ani jinej vybrat nemuzu mam tam jenom ten zakladni co je v notebooku a jinej na vyber nemam. Ale driv to tak na skypu fungovalo ted uz ne.
Zkoušels to i v jiném PC, taky by to mohl být poškozený káblík..........?
Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )
V tom realiteku to nastavení tam máš několik misc atd, zaklikni si to poslední u nastavení mikrofonu a zkus pokud teda nebude problém v jiném pc.
Pak si v ts zkontroluj nastavení. setings options PTT (push to talk) A pod tím máš taky begin test.
A voice aktivation detektion si pak nastav na takovou citlivost jakou potřebuješ.
Já sem jednu dobu v realiteku musel mít nastavený mikrofon boost jinak mě nebylo slyšet nikde.
Pak si v ts zkontroluj nastavení. setings options PTT (push to talk) A pod tím máš taky begin test.
A voice aktivation detektion si pak nastav na takovou citlivost jakou potřebuješ.
Já sem jednu dobu v realiteku musel mít nastavený mikrofon boost jinak mě nebylo slyšet nikde.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 8
- 5429
-
od Baggy
Zobrazit poslední příspěvek
29 zář 2024 22:11