Ahojda pokud to je umístěné špatně omlouvám se.
Jedná se mi o tohle hraji onlinové hry ve kterých není čas, hraji i jiné hry ve kterých bych potřeboval třeba malinký digitalní hodiny.
Potřeboval bych nějaké hodiny které by se dali volně přesouvat a byli stále vidět nevíte o něčem nebo není nějaký způsob jak nějaké hodiny pro tohle upravit?
Čím zobrazit hodiny ve hrách? Vyřešeno
Čím zobrazit hodiny ve hrách? Vyřešeno
Naposledy upravil(a) Ltb dne 10 zář 2012 22:13, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Úprava nadpisu
Důvod: Úprava nadpisu
Re: hodiny ve hrách.
Ja pouzivam cokoliv co zobrazuje cas - telefon, budik, radio, dvb-t prijimac - umistene vedle monitoru.
Na stole ted nemám místo telefon vedu jen když nemám volno. Nenechám si kazit volný čas telefonáty.
Jen potřebuji znát nějaký způsob jak to udělat protože u některých her co hraji přes net je v určitou dobu hodinu otevřená special mapa na expení a nestíhám přepínat nebo právě sledovat budíky nebo mobily kolikrát jen minuta stačí abych nenašel partu.
Jen potřebuji znát nějaký způsob jak to udělat protože u některých her co hraji přes net je v určitou dobu hodinu otevřená special mapa na expení a nestíhám přepínat nebo právě sledovat budíky nebo mobily kolikrát jen minuta stačí abych nenašel partu.
Procesor: Athlon II X3 450 3,2GHz Paměť: 3 GB Grafika: Sapphire HD 5770 Vapor-X
HDD: Spinpoint F3 + Barracuda 7200.14 Základní deska: Gigabyte GA-M68M-S2P
HDD: Spinpoint F3 + Barracuda 7200.14 Základní deska: Gigabyte GA-M68M-S2P
nějaký free bez nutnosti registrace by byl asi lepší v tom x fire se ted koukám nemůžu se v tom vyznat a dává to nabídku jen na ghost recon.
- pikaso.andreas
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Jsou různé pluginy do Chrome i Firefoxu, v chrome jsem našel šikovné cool hodiny a jsou nahoře u nastavení. Zkus najít pluginy do svého prohlížeče.
Nějaké plugiyn sem našel jelikož mám operu tak sem se koukal po opeře.
Do nich sem čas našel ale je pouze v prohlížeči potřeboval bych to třěba jak onějaké okno které se dá uhopit volně přetáhnou stačí malé digi hodiny.
Ale aby mi nezmizli když otevřu třeba hru a tam mi svítili a já měl orientaci v čase.
Do nich sem čas našel ale je pouze v prohlížeči potřeboval bych to třěba jak onějaké okno které se dá uhopit volně přetáhnou stačí malé digi hodiny.
Ale aby mi nezmizli když otevřu třeba hru a tam mi svítili a já měl orientaci v čase.
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Hra pouziva jiny system vykreslovani, proto ti okno nepomuze a potrebujes dalsi 'HW' 
Jestli tvuj telefon neumi rezim letadlo, tak ma urcite alespon budika.

Jestli tvuj telefon neumi rezim letadlo, tak ma urcite alespon budika.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
- pikaso.andreas
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
V chromu jeden plužin byl, že to svítilo i při klikaní do oken... co nějaká miniaplikace do windows (pravý panel) a zakázat schovávání (vždy navrchu)... U mě to ve win7 funguje. :-)
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Alt + Tab :-)
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
To znám to je to zmínění přepínání. Není způsob jak nepřepínat? Já vím hodně si vymýšlím ale hodilo by se mi něco takého at nemusím přepínat.
- pikaso.andreas
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Fakt ti nestačí hodiny z miniaplikací ve windows??? Viz můj screen
[album]598[/album]
Pravým klineš na plochu, položka miniaplikace a až budou na ploše hodiny, dáš na ně pravým a "vždy navrchu"...

Pravým klineš na plochu, položka miniaplikace a až budou na ploše hodiny, dáš na ně pravým a "vždy navrchu"...

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 1894
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
07 led 2025 21:29