Dobrý den,
koupila jsem si flash disk od kingston 16GB, když jsem ho poprvé zapojila do notebooku tak fungoval nahrala jsem si do něj písničky a pustila flashku do televize, abych si přehrála filmy přehrála vyndala jsem jí a když jsem ji chtěla znovu zapojila do televize tak už se mi tam neobjevila ani se mi tam neobjeví, když ji zapojím do noťasu. Nevíte čím by to bylo moc děkuji za pomoc.
flash disk kingston 16 GB
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Re: flash disk kingston 16 GB
Nevíte, která firma pomůže získat data z rozbitého usb disku?
Jsi v cizím topicu - což je mimo pravidla fóra, ale jinak je X firem na netu, které zachraňují data z USB disků - většinou je to klasický plotnový 2,5" nebo 3,5". Sám zkus např. program Recuva nebo Easeus Data Recovery.
Dobrý den,
koupila jsem si flash disk od kingston 16GB, když jsem ho poprvé zapojila do notebooku tak fungoval nahrala jsem si do něj písničky a pustila flashku do televize, abych si přehrála filmy přehrála vyndala jsem jí a když jsem ji chtěla znovu zapojila do televize tak už se mi tam neobjevila ani se mi tam neobjeví, když ji zapojím do noťasu. Nevíte čím by to bylo moc děkuji za pomoc.
Vítej na Pc-HELP
Většinou je to způsobeno nekvalitní flashkou nebo vadným USB na danném zařízení (TV). Zkus ji dát do klasického PC. Každopádně ji reklamuj s tím, že se prostě neinicializuje v PC.

Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3446
-
od Dolpi
Zobrazit poslední příspěvek
01 zář 2024 22:17
-
- 35
- 5027
-
od PARKR
28 led 2025 17:02
-
- 3
- 3861
-
od buchtik
19 pro 2024 12:16
-
-
Flash disk-problém s načtením, žádá formátování Příloha(y)
od marekk » 10 lis 2024 10:10 » v Vše ostatní (hw) - 16
- 5496
-
od šulda
10 lis 2024 23:38
-
-
- 3
- 4668
-
od mmmartin