Vraceni zbozi (14dnu) Alza.cz Vyřešeno

...

Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

-lukas-
Level 2
Level 2
Pohlaví: Muž
Stav:

Vraceni zbozi (14dnu) Alza.cz

Příspěvekod -lukas- » 12 zář 2012 16:00

TL,DR: dulezite je tucne. Diky.

Ahoj, nedavno sem kupoval zdroj OCZ ZS 550W v alze (vlakno se jmenovalo Zdroj cca 1300,-)
zdroj je v poradku, asi pracuje jak ma, ackoli prepeti na 12V vetvi je docela velky (12,4V) neni teda zrovna moc zatizena. Ovsem presne zafungovalo moje dlouholety "super stesti" nakupu, bud nakoupim tesne pred velkou slevou a nebo cekam moc dlouho a dana vec hodne stoupne.

Abych byl konkretni, mel sem v umyslu brat Seasonic S12II-520, v TSB byl nejlevnejsi (1544,-) jenze este + postove uz bylo moc. A dnes 1346,- :-( a to jeste o par dni drive byl asi za +-1600,-

Muj dotaz je, jestli mate nekdo zkusenosti s vracenim v zakonne lhute 14ti dnu u Alzy. V jejich textech je nejaka adresa do prahy kam se to ma asi posilat postou, jenze pri mem "super stesti" to tam dojde, nebude se jim neco libit a vrati mi polovinu castky, pripadne to neuznaji vubec, a mezi tim zdroje opet tezce zdrazi. Kdyby to slo vracet na tech jejich pobockach (vydejnach) bylo by to mnohem jednodussi a nemusel bych cekat az to nekde nekdo vyridi, vedel bych hned zdali mi vrati plnou castku a mohl si objednat jiny zdroj, pripadne si tenhle nechat. Chapu ze se nejedna o velkou usporu a ty starosti okolo toho za to snad ani nestojej, ale mel bych levneji mozna lepsi zdroj, a tohle moje stesti uz saha do tisicu, kdy ze dne na den, vetsinou do tydne od koupeni, zlevni dana vec o cca 10-20% nejhorsi byl asi telefon stojici cca 8,5k zlevnil do 10dnu o 25% :-(

Reklama
Orcus
člen Security týmu
Elite Level 10.5
Elite Level 10.5
Stav:

Re: Vraceni zbozi (14dnu) Alza.cz

Příspěvekod Orcus » 12 zář 2012 19:06

Jde o to jak si učinil objednávku. Pokud jsi ji vytvořil na dálku, tjs. přes internet, můžeš zboží vrátit.

Pokud by se oháněli poškozeným zdrojem (viž přepětí), uhraješ to na skrytou vadu. Skrytá vada je definice půlročního období, kdy za vadu odpovídá prodejce a musí kupujícímu prokázat, že zdroj poškodil.
Láska hřeje, ale uhlí je uhlí. :fire:

Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.

Pár rad k bezpečnosti PC.

Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto, jaro3 a Diallix

Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše fórum.

Marfy
Moderátor
Elite Level 10.5
Elite Level 10.5
Stav:
Kontakt:

Re: Vraceni zbozi (14dnu) Alza.cz

Příspěvekod Marfy » 12 zář 2012 19:23

U alzy není problém vrátit zboží přímo na výdejním místě.Kupoval jsem přes jejich e-shop paměti - ty vykazovaly chyby v memtestu,druhý den jsem je tam zanesl a okamžitě mi vrátili peníze.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x

-lukas-
Level 2
Level 2
Stav:

Re: Vraceni zbozi (14dnu) Alza.cz  Vyřešeno

Příspěvekod -lukas- » 14 zář 2012 11:11

diky vsem, dany Seasonic je zpatky na 1600+ presne jak sem cekal, takze tim to pada, nic nevracim.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Alza reklamace gpu Příloha(y)
    od Qido » 12 pro 2024 14:12 » v Reklamace a zákony
    9
    25860
    od petr22 Zobrazit poslední příspěvek
    03 kvě 2025 23:35
  • Padání ovladačů od AMD a coil whine - recenze u alza
    od walderan » 18 led 2025 12:07 » v Problémy s hardwarem