System ze stareho pocitace na novy
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
System ze stareho pocitace na novy
Hele co kdyz jsem si pred 4rokama koupil nove PC s OEM sadou Windows XP Home a ted to budu chtit nainstalovat na novy PC?Nebude mi to hlasit,ze mam nelegalni system?
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
DethLev píše:Hele tak to máš jedno jestli to hodíš tam nebo tam. Ale musí to být jen na jednom PC. Správně bys měl mít na skříni nálepku - certifikaci. Ale pokud ten starý PC vyřadíš, nebo prodáš, tak ti to může být jedno. Jde hlavně o to, abys ty měl tu licenci.
Nálepku na starym PC mam.Starej pocitac,ale chci dat sestre a nechce se mi kupovat nový oper.systém.Jak je to Windows 2000?Tam je taky neco s legalni a nelegalni systemem?Ten mam taky doma original se samolepkou jeste na příručce.Ale zase sestra je mala a lemra :) a asi by nechtela system s osklivejma barvama :).
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Tak je to vyřešený.Nechal jsem si ten novej comp postavit u firmy Impact comp a ta ma nejakou tu zaruku,ze expeduje do 48hodin.Neco se stalo a uz maji tyden zpoždění.Tak mi tam dali WinXPprofesional zdarma jako kompenzaci cekaní http://www.pc-help.cz/images/icon/icon14.gif http://www.pc-help.cz/images/icon/icon10.gif
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
pozdrav
no vidíš hodní lidé taky existují 

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- zlobyl
- Tvůrce článků
-
Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
jirkapolak161 píše:Jde o to,ze mam ten prvni aktivovany.Nejak tomu moc nerozumim.Kdyz si aktivujes OS,pak najednou musis zformatovat disk,jak v tom mrkvosoftu poznaj,ze nekecam a ze neni neni na treba 20compech najednou?
Někde jsem četl, že ten program odešle mrkvoušům detailní hardwarovou konfiguraci PC.

- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
pozdrav
zlobyl píše:jirkapolak161 píše:Jde o to,ze mam ten prvni aktivovany.Nejak tomu moc nerozumim.Kdyz si aktivujes OS,pak najednou musis zformatovat disk,jak v tom mrkvosoftu poznaj,ze nekecam a ze neni neni na treba 20compech najednou?
Někde jsem četl, že ten program odešle mrkvoušům detailní hardwarovou konfiguraci PC.
o tom sem něco taky slyšel ale myslím že to je blbost.koupím si něco nového do pc a už mám jinou konfiguraci a už mám tedy nelegální soft

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
-
- Mohlo by vás zajímat