Dobrý den. Asi tak před měsícem mě začalo zlobit pc. Problém byl takový, že se mi počítač vždy po nějaké době sám vypnul a poté nešel zapnout, vždy naběhnul bios, naskočil systém a konec. Musel jsem ho vždy nechat odpočinout a pak už zase šel, opět do dalšího pádu. Včera opět, ale po několika pokusech přestal jít obraz, po zapnutí se mi na monitoru objeví nápis že není signál. Myslel jsem tedy, že mi po letech odešla grafická karta. Dnes jsem tam tedy dal novou a výsledek stejný. Nevíte v čem je chyba. Větrák na grafice se točí, stejně tak ostatní, jak u procesoru tak na chipsetu desky. Že by to bylo základní deskou? Díky za jakoukoli radu.
zákl. deska: http://m.alza.cz/msi-k8n-neo3-f-d51061.htm?d=desc
nová grafika: http://m.alza.cz/gigabyte-n210d3-1gi-d249256.htm
Nejde obraz.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Nejde obraz.
Jaký máš zdroj - značka a W? Příčinou může být zdroj, základní deska, ale i RAM. Nejprve zkus jiný zdroj, třeba jen půjčený k otestování a pak případně RAM.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Re: Nejde obraz.
Zdroj Eurocase 350W, zkusim si někde půjčit a vyzkoušim.
--- Doplnění předchozího příspěvku (Čtv Zář 13, 2012 1:27 pm) ---
Tak jiný zdroj i RAM vyzkoušeny a pořád nic. Takže asi ta deska, a tím pádem asi i procesor protože desku s socketem 754 a pci expres slotem už asi neseženu. Takže neplánovaný upgrade
--- Doplnění předchozího příspěvku (Čtv Zář 13, 2012 1:27 pm) ---
Tak jiný zdroj i RAM vyzkoušeny a pořád nic. Takže asi ta deska, a tím pádem asi i procesor protože desku s socketem 754 a pci expres slotem už asi neseženu. Takže neplánovaný upgrade

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 15
- 8531
-
od atari
Zobrazit poslední příspěvek
27 bře 2025 13:08