Flashka má písmenko, ale nejde – prý mám „vložit disk“ *
Flashka má písmenko, ale nejde – prý mám „vložit disk“ *
Zdravim. Našel jsem flashku
http://www.alza.cz/adata-16gb-s805-cerveny-d342822.htm?kampan=adw1_dsa-alza&gclid=CNuc7M6Vv7ICFY65zAod8U0Abw#recenze a nějak mi nechce jít. Když ji píchnu do kompu, tak hlásí, že je připravena k použití, přibyde i disková jednotka, ale při pokusu o otevření mi to hodí hlášku ať vložim disk. Stejně tak mi to u popisu zařízení píše u "Stylu oddílu", že ho nelze použít. Nevíte někdo co s tim?

Naposledy upravil(a) Myloš dne 19 zář 2012 09:13, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Oprava nadpisu „Problém s flashkou“. Co je to za zlozvyk nadepisovat vlákna „problém s…“? Je tak těžké namísto pitomého slova „problém“ ten problém nějak popsat?
Důvod: Oprava nadpisu „Problém s flashkou“. Co je to za zlozvyk nadepisovat vlákna „problém s…“? Je tak těžké namísto pitomého slova „problém“ ten problém nějak popsat?
Re: Problém s flashkou
Pokud jsi ji našel, tak ji zase zahoď. Pokud jsi ji koupil, tak ji reklamuj.

Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
no našel sem jí ale vzhledem k tomu že má 16Gb bych jí docel rád rozchodil 

Nemám, co Ti k tomu více říct, než co už jsem řekl! 

Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Nepotěšující 

-
- Pohlaví:
Spíš bych se zamyslel, jak to tomu co to ztratil oznámit, může tam mít důležité věci! Na našich městských webovkách máme Ztráty a nálezy a stejně tak na úřadě.
Ztratil nebo zahodil? 

-
- Pohlaví:
Pochybuju že tazatel prohrabává koše, kam by každý z nás vadnou flešku hodil. Spíš bych tipoval na ulici. :-)
2BS: a Ty nejsi určitě každý! Vše zahazuješ do koše? Ne, to už je OT!!!
-
- Pohlaví:
A kam bych to asi hodil? Že je fleš vadná poznám u počítače, zpravidla doma anebo jinde v bytě. Tak ji přece nepůjdu vyhodit před dům.
Ale i kdyby se to stalo někde na lavičce v parku, pak by se ji dotyčný doma pokoušel oživit.
Já tedy ano.

Ale i kdyby se to stalo někde na lavičce v parku, pak by se ji dotyčný doma pokoušel oživit.

- Narthelianail
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
Skus nadstavit automatické spuštění po vložení disku (Přehrát automaticky)
Základní deska: MSI B450-A PRO MAX | CPU: AMD Ryzen 7 5800x3d | RAM: DDR4, 2x32GB Kingston HyperX Fury 3200 MHz | Grafická karta: EVGA RTX 3080Ti 12GB | Pevné disky: Seagate Barracuda 1TB ; Samsung 870 EVO 500GB ; ADATA Legend 960 1TB | Operační systém: Windows 11
2BS: A když ji neoživil, tak se nas..l a vyhodil ji z okna. Mně to nedělá problém. 
--- Doplnění předchozího příspěvku (18 Zář 2012 19:07) ---
Kup si novou: http://usb-flash-disky.heureka.cz/kings ... icro-16gb/
a ušetříš čas nám i sobě!

--- Doplnění předchozího příspěvku (18 Zář 2012 19:07) ---
Kup si novou: http://usb-flash-disky.heureka.cz/kings ... icro-16gb/
a ušetříš čas nám i sobě!

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Samsung galaxy A40 - nejde me v Odinu vlozit zadnej soubor. *
od ransik » 17 čer 2024 19:21 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 1
- 3095
-
od mmmartin