Ahoj
Měl sem počítač v opravě a dal sem si zvětšit pevný disk C.. Stalo se mi že jak sem si dotáhl z opravi PC tak sem ho zapojil a stahl sem si film a napsalo mě tam "není platná aplikace typu Win32" A nejde mě spustit žádný jiný FILM
Prosím o pomoc předem děkuji za odpověď s pozdravem Scori
(omlouvám se že sem zasahoval do jiné debaty)
Chyba není platná aplikace typu Win32
-
- Pohlaví:
Re: Chyba není platná aplikace typu Win32
Vítej na PC-Help!
Co máš za systém a jaký máš přehrávač? Klikni na ten film pravou myší a vyber Otevřít v programu - tam vyber ten přehrávač.
Co máš za systém a jaký máš přehrávač? Klikni na ten film pravou myší a vyber Otevřít v programu - tam vyber ten přehrávač.
Windows XP , KMPlayer a když dám spustit přeto tak mě to tam napíše to samé... (možná to chce jiný prohlížeč filmu poradíš mě nějaký?)
-
- Pohlaví:
V tom to asi není, ale zkus http://www.slunecnice.cz/sw/gom-player/ já odcházím do obchodu.
Ideto přesto spusťit ale mosím dat dát otevřít v programu a tam to mosím najít ale chcu aby sem na tu ikonu dvakrát klik a aby už mě to šlo a mám doma DVD-přehrávač a když si dám na flešku film a chcu si ho pustit na DVD tak mě to napíše stejnou závadu "tato aplikace není podporována"
Ten přehrávač, ve kterém Ti to chodí, nastav jako defaultní (výchozí) přehrávač a bude se to chovat tak, jak požaduješ.
S tím DVD přehrávačem jsi zase někde jinde. Podívej se, jaké formáty tvůj přehrávač podporuje (je schopen přehrát) a jaký mu "cpeš" na té flešce. Patrně nebude mezi podporovanými a pak nezbývá, než se stím smířit nebo použít nějaký video konvertor a překonvertovat do formátu, který Tvůj DVD přehrávač podporuje (umí).
S tím DVD přehrávačem jsi zase někde jinde. Podívej se, jaké formáty tvůj přehrávač podporuje (je schopen přehrát) a jaký mu "cpeš" na té flešce. Patrně nebude mezi podporovanými a pak nezbývá, než se stím smířit nebo použít nějaký video konvertor a překonvertovat do formátu, který Tvůj DVD přehrávač podporuje (umí).
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Pohlaví:
Musíš tam zaškrtnou aby se to vždy otevíralo ve vybraném programu, na poklepání-dvojklik.
Mám to na tem PC udělané nj ale skusil sem si to dan na flešku a nešlo to tak mosím asi najít krabicu a tam by měl byt návod a tam by mělo byt v jakých přehrávačoch to přehrává ???
-
- Pohlaví:
Po tobě to přečíst je kumšt. Jaká krabice, jakej návod. Vyber si podle obrázku přehrávač který máš nainstalovaný v PC a zaškrtni to okýnko. Pak se to v něm bude přehrávat!
Že už mě to ide přehrávat na PC ale nejde mě to na tem DVD... Tak mám sa podívat do návodu a tam bude napsaný přehrávač v kterém ty filmy přehrává to DVD.. ?
chtelo by to nejaky translator na louskani jeho odpovedi v tom aby cert pochopil co vlastne pises asi tak 5 lety dite ktere jeste neumi psat a nevi jak to popsat
spis bych rekl ze nemas kodeky na prehravani videa
spis bych rekl ze nemas kodeky na prehravani videa
Naposledy upravil(a) als dne 20 zář 2012 20:51, celkem upraveno 1 x.
-
- Pohlaví:
Pokud máš ten GOM Player co jsem ti dal odkaz, tak ten DVD přehrává!
A zkus to popsat lépe, fakt tomu co píšeš se těžko porozumí.
A zkus to popsat lépe, fakt tomu co píšeš se těžko porozumí.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Aplikace pro analýzu videí
od pavel2010 » 24 bře 2025 21:20 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 4
- 4543
-
od pavel2010
Zobrazit poslední příspěvek
25 bře 2025 20:54
-
-
-
Mobilní aplikace ve stylu webové stránky
od bradto » 07 úno 2025 22:52 » v Programování a tvorba webu - 3
- 4281
-